Gulášový mix z brambor, paprik a výborné uzeniny
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 996 kJ / 1 194 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,62 g |
Tuky | 64,07 g |
Vláknina | 28,28 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 1,69 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 96,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 8. 2013 20:09
30. 8. 2013 19:43
Sice jsou ty komentáře rok starý, ale mě to nedá. Mam z téhle diskuse pocit, že se koukǎte na špatné pořady a čtete nějaké jiné články. Chcete si uvařit něco novýho a dobrýho nebo si naladit pořad o spisovné češtině ? To je jako kdybyste chtěli od doktora co vam právě zachránil život, aby vám nastavil rámě a šel s vámi na procházku po parku. Tak buď se na to nekoukejte, máte možnost přepnout a nebo si nestěžujte. Což je typickou vlastností čechů ovšem.
21. 5. 2012 14:44
Iljusa: ano, ano, kde jsou ty časy, kdy v rádiu a posléze i v TV se mluvilo spisovně. To se hezky poslouchalo.
21. 5. 2012 08:32
Nadja: Tak to jsme na tom stejně, přímo nesnáším ty jeho výrazy - zvláště jsem alergická na jeho "oliváč" Přesně jako ty - přepínám jinam.
21. 5. 2012 01:29
děvčata, děkuji.
Petra Ku.: toho bouchacího kuchaře jsem několikrát viděla, ale právě ty jeho hlášky nesnáším - všechno někam bouchne, hází, je to vytuněný apod. Jakmile se objeví, přepínám, je-li kam, nebo vypínám. Zrovna tak nemusím Babicu a už vůbec ne sprostého Pohlreicha. Ten příšerný výraz vytuněný už používají i vnoučata a když je slyším, tak rostu a ruka mě pořádně svrbí.
Petra Ku.: toho bouchacího kuchaře jsem několikrát viděla, ale právě ty jeho hlášky nesnáším - všechno někam bouchne, hází, je to vytuněný apod. Jakmile se objeví, přepínám, je-li kam, nebo vypínám. Zrovna tak nemusím Babicu a už vůbec ne sprostého Pohlreicha. Ten příšerný výraz vytuněný už používají i vnoučata a když je slyším, tak rostu a ruka mě pořádně svrbí.
20. 5. 2012 20:17
20. 5. 2012 20:02
Díky všem
20. 5. 2012 20:00
Eliza: je to upravený buřtgulášek ano,Elí a díky
20. 5. 2012 19:45
Hm, taky mě hned napadlo, že je to buřtgulášek upravený pro hodně dobrou restauraci...
20. 5. 2012 15:15
Nadja: je to jen rozmarýnek na ozdobu Nadi
20. 5. 2012 14:26
Nadja: určitě to bude rozmarýn
20. 5. 2012 14:05
Nadja: Nadi, to je hláška mého oblíbeného kuchaře Radka Kašpárka, co vaří na TV Barandov v pořadu "Co bude dnes k večeři" Já to nevymyslela, ale líbí se mi to,stejně jako ostatní jeho hlášky
Vytuněnej = vylepšenej, o třídu výš... Aspoň tak to já chápu
Vytuněnej = vylepšenej, o třídu výš... Aspoň tak to já chápu
20. 5. 2012 13:02
myško, cos vařila kašičku, co to z toho gulášku roste? Nejprve jsem myslela, že cibulka nebo česnek, příp. rozmarýn, ale lístky to má světlé, jen okraje jsou tmavěji zelené - tak nevím, tápu.
Brgulášek dělávám, když je lednice vymetená, pospíchám a nechce se mi na nákup. Jen nedávám houby - část rodiny je nejí.
Petra Ku: - chválíš "vytuněnej" gulášek - ale nezaznamenala jsem tam ten tuňák.
Brgulášek dělávám, když je lednice vymetená, pospíchám a nechce se mi na nákup. Jen nedávám houby - část rodiny je nejí.
Petra Ku: - chválíš "vytuněnej" gulášek - ale nezaznamenala jsem tam ten tuňák.
20. 5. 2012 12:29
Vyzerá to moc jedle
20. 5. 2012 11:07
dělám podobně, říkám tomu co lednice dá klobásku, párek, anglickou
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 14 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 16 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 17 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí langoše
SaraValova uvařila před 3 minutami
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 18 minutami
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 44 minutami
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 49 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 52 minutami
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 1 hodinou
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 1 hodinou
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 1 hodinou
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Domácí hrníčkový perník: Vláčný a voňavý je díky vlašským ořechům i koření. Jednoduchý moučník je brzy na stole
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: co bude dnes k večeři recepty barandov co bude dnes k večeři recepty barandov recepty barandov tv co bude dnes k večeři tv barandov co bude dnes k večeři tv barandov co bude dnes k večeři recepty bramborový guláš de luxe buřt guláš radka kašpárka tv barandov tv barandov recepty výborný guláš z hlívy s klobásou barandov recepty barandov co bude dnes k večeři radek kašpárek co bude dnes k večeři recepty www barandov co bude dnes k večeři barandov recepty tv barandov barandov tv co bude dnes k večeři recepty barandov co bude dnes k večeři recepty barandov tv barandov.cz
Suroviny: brambory, hlíva ústřičná, olej, uzenina, cibulka jarní, pasta papriková, paprika čerstvá žlutá, česnek, majoránka, sůl, pepř, koření houbová variace, mouka hladká, vývar zeleninový
Gulášový mix z brambor, paprik a výborné uzeniny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AWNO
23 názorů