Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chřest s avokádovými vejci

Nejchutnější část chřestu je jeho charakteristická zelená špička. Jak ale tuto zeleninu podávat? Je to ideální příloha k rajčatům a vejcím plněným žloutkovou avokádovou pěnou. Spojení mladého zeleného chřestu se žloutkem je pak neodolatelné.

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

5. 6. 2012 11:26

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 095 kJ / 740 kcal
Bílkoviny53,67 g
Tuky35,94 g
Vláknina36,54 g
Cholesterol 1,17 g
Sodík 555 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy39,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

6. 6. 2012 22:50

:-p+5:yes:

rebeka rebeka

6. 6. 2012 21:59

dala bych si.. vypadá to dobře:-p:yes::yes:
s deckou růžového, prosím:-8:-D;-):yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: špargla co je špargla špargle spargla recepty špargle recept připrava špargle co to je špargla špargle co to je sargla recepty spargla špargla co to je sapargla spaorela biela špargľa recept špargla recept

Suroviny: chřest, avokádo, rajče, vejce, citron, hořčice dijonská, sůl

TopRecepty.cz

Chřest s avokádovými vejci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Kz5z

Naposledy jste si prohlédli