Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Restovaná zelenina

Vychutnejte si směs barev, vůní a chutí na vašem talíři, ať už jako přílohu, nebo jako hlavní jídlo. Směs můžete různě dochutit kořením, bylinkami nebo třeba česnekem. Čerstvou zeleninu můžete nahradit kvalitní mraženou směsí.

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

vybusna vybusna

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min bez doby marinování

25 min (25 min příprava, bez doby marinování)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie654 kJ /
156 kcal
Bílkoviny6,05 g
Tuky1,00 g
Vláknina13,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 27 mg
Sůl0,05 g
Sacharidy25,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Starší cuketu oloupeme, mladší necháme se slupkou. Všechnu zeleninu nakrájíme na plátky. Krok 2: Zeleninu dáme do misky, zasypeme kořením a zakapeme olivovým olejem. Necháme chvíli marinovat. Pak na teflonové pánvi orestujeme. Krok 3: Podáváme jako přílohu.
Zeleninu můžeme různě obměňovat.

TIP: Jak používat restovanou zeleninu a k čemu se hodí?

Zveřejněno 11. 10. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Restovaná zelenina

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lY07

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Restovaná zelenina

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lY07

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

PPP: prehodnotila som to a zmenila som nazov na restovana...dakujem za nazor

Je to tak je to restovaná.... :yes: grilovaná je od slova grilovať na mriežke - teda je chrumkavá v miestach kde sa nedotýka grili (mriežky)...:-p

zeleninu mám ráda a takhe vypadá úžasně:yes:

demi chef, nemozem hovorit za vsetky tunajsie uzivatelky, ale myslim ze grilovaciu panvicu ma najviac cca 10 percent, ak sa mylim, tak sa ospravedlnujem. ale v com som si ista, tak kvalitnu teflonovu panvicu ma kazda. na kvalitnom teflone mozes namarinovanu zeleninu opekat aj bez oleja skratka je to len navod pre uplne bezne kucharky a kucharov, ak ti chybaju mriezky na zelenine, tak prosim, nazyvaj si moju zeleninu restovana. ja medzi jednou a druhou nevidim rozdiel a to sa ratam medzi tych pomyslenych 10 perc. ktore tu panvicu maju. btw..rozdiel medzi zeleninou robenou na panvici, alebo grilovacke som videla po porovnani v tom, ze ta na grilovacke bola chrumkavejsia a tak poucena, ked som prestala grilovacku vytahovat, mi stacilo tu zeleninu na teflone prehadzovat o minutu kratsie. tot k teme vse.

Bez urazky, ale ved to nieje grilovana zelenina. To je restovana. Ci nie?;-)

Tématické fráze:
restovaná zelenina, restovaná zelenina jako příloha, restovaná zelenina na pánvi, zelenina na masle, restovaná zelenina recept, zelenina recepty, recepty ze zeleniny, restovaná zelenina recepty, mražená zelenina na másle, zelenina na másle recept, mražená zelenina recepty, recept restovaná zelenina, recepty zelenina, zelenina, mrazená zelenina jako příloha, recept na restovanou zeleninu, mražená zelenina recept, restovaná paprika, restovaná brokolice, grilovaná zelenina jako příloha

Suroviny:
cuketa, ředkvičky, paprika čerstvá žlutá, cibule šalotka, koření na americké brambory, olej olivový

Přidat fotografie receptu