Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sekaná v anglické slanině

Sekanou pečeni připravovaly už naše babičky a chutná nám dodnes. Je ale třeba, aby nepopraskala a byla šťavnatá. S tímto receptem se vám to určitě povede a na sekané obalené ve slanině si také pochutnáte.

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 60 min

75 min (15 min příprava + 60 min tepelná úprava)

15. 10. 2008 12:36

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie7 828 kJ / 1 871 kcal
Bílkoviny142,27 g
Tuky129,36 g
Vláknina14,55 g
Cholesterol 878 mg
Sodík 6,00 g
Sůl14,67 g
Sacharidy29,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je z časopisu Albert.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

alus.s

15. 10. 2008 22:43

Jani, to může být ale dobrůtka :-p :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: sekana recept mleté maso recepty sekaná anglicke recepty sekaná se slaninou recept sekana sekaná s anglickou slaninou opečená sekaná recepty sekaná recept na sekanou sekana s anglickou sekaná obalená slaninou domací sekaná s anglickou slaninou sekaná albert sekaná s vajíčkem mleté maso v anglické slanině recepty na sekanou domaci sekana se slaninou sekaná recepty anglický recept

Suroviny: maso mleté, cibule, česnek, vegeta, sůl, majoránka, koření oregáno, petrželka, strouhanka, mléko, vejce, slanina anglická

TopRecepty.cz

Sekaná v anglické slanině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5lP

Naposledy jste si prohlédli