Jak vytvarovat masovou roládu. Stačí správně použít potravinářskou fresh fólii
Nevzhledným šiškám sekané a masových rolád je konec! Známe jednoduchou vychytávku, díky které budou vaše masové rolády hezky úhledné. Masovou hmotu nebo naplněnou roládu mokrýma rukama položíme na potravinářskou fresh fólii potřenou vodou. Rozložíme náplň podle chuti a výběru. Náplně nedáváme mnoho, aby roláda při pečení nepraskla. Pak překryjeme okrajem fólie, několikrát otočíme dokola, aby se hmota fólií obalila v několika vrstvách.
Fólii utáhneme jako bonbon
Pak fólii odřízneme od zásobníku, uchopíme okraje a postupně utáhneme jako bonbon. Necháme vychladit, tím hmota zpevní. Poté rozbalíme, položíme na plech s papírem na pečení a podle zvyklostí nebo receptu upečeme. Roláda nebo sekaná si podrží pěkný tvar.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 8 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 10 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 11 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Přečtěte si Zobrazit více
Kde mají v Praze nejlepší skořicové šneky a kolik stojí? Vítězem je nuselská pekárna, ale nezklamal ani šnek za 44 Kč na Jiřáku
Herečka Jennifer Lopez připravuje na Vánoce pomalu pečenou vepřovou plec marinovanou ve speciální směsi koření
Jak vytvarovat velikonoční mazanec. Nejčastěji má tvar kulatého bochníku
Komentáře