American pie
Suroviny
Porce: vroubkovaná koláčová forma - průměr 23 cm
Nutriční hodnoty
Energie | 17 620 kJ / 4 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,87 g |
Tuky | 220,62 g |
Vláknina | 35,16 g |
Cholesterol | 653 mg |
Sodík | 3,25 g |
Sůl | 8,10 g |
Sacharidy | 493,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
http://luciedvorakova.blogspot.cz/
TIPY:
- jablka ideálně odrůda Granny Smith (při použití "obyč" červených sladkých jablek to bude chutnat skoro jako štrůdl!)
- pod mřížku s formou doporučuji na dno trouby ještě plech a na něj alobal - zachytí příp. odkapávající šťávu
- pokud koláč bude tmavnout příliš rychle, přikrýt alobalem
Je to pekelně dobré, kopečkem zakysanky při podávání nic nepokazíte ;-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 10. 2012 15:24
1. 10. 2012 15:13
1. 10. 2012 15:04
1. 10. 2012 14:02
1. 10. 2012 13:07
1. 10. 2012 01:42
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 7 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Ananas v kuchyni: Zamilujete si ho v dezertech i ve sladkokyselé omáčce s masem
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: pie recept pie recept pie recept na pie recepty na pie apple pai testo na pai pie recepty americký pai apelpai pravy apple pie pravý americký apple pie recepty pie apple pai s pudingem na plech american apple pai shepsherd’s pai key lime pai vepřové vy pecky americký pie recept applepai
Suroviny: mouka hladká, máslo, sůl, cukr krupice, voda, jablko, cukr krupice, cukr třtinový, skořice mletá, šťáva citronová, ořech muškátový, sůl, máslo, škrob kukuřičný
American pie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vn5M
21 názorů