Čalamáda - zelí, mrkev, papriky
Recept na tuto směs křupavé sterilované sladkokyselé zeleniny pochází z Maďarska, ale velmi rychle zdomácněl i u nás. Základem je zelí, cibule, paprika a mrkev, to vše stačí pokrájet, naložit do sladkokyselého nálevu a pro delší trvanlivost sterilovat.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 28 361 kJ / 6 779 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,00 g |
Tuky | 414,20 g |
Vláknina | 164,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 600,00 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 8. 2023 09:32
20. 11. 2022 14:12
30. 10. 2017 22:03
25. 9. 2016 14:18
23. 9. 2016 17:27
3. 8. 2016 19:55
28. 10. 2015 18:41
28. 10. 2015 17:59
28. 10. 2015 08:35
18. 10. 2015 12:31
18. 10. 2015 12:04
2. 10. 2015 14:35
26. 9. 2015 17:22
29. 8. 2014 10:42
12. 8. 2014 20:00
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 17 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 21 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Ošatkový chléb
DanaBl uvařila před 22 minutami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 8 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 9 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 10 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 11 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 11 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 11 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 11 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 13 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zeleninová nakládačka: připravte si pikantní mrkev, česneková cherry rajčátka nebo křupavé fazolky
Jak sklízet papriky? Máme pro vás několik tipů pro šetrnou sklizeň oblíbené plodové zeleniny
Čalamáda „ve vlastní šťávě“ má lehce kyselou pikantní chuť, je skvělou přílohou k masu a zavařená vydrží i několik let
Další recepty
Tématické fráze: domácí čalamáda se zelím čalamada ze zeli nálev na čalamádu čalamáda ze zelím paprikou cibuli čalamáda ze zelím, paprikou, cibuli čalamáda papriková čalamáda recept na čalamádu ze zeli čalamáda ze zelí a mrkve čalamáda s dekem čalamáda s paprikami recept na čalamádu čalamáda z bílého zelí čalamada recept čalamáda se zelí zelí s paprikou čalamáda ze zelí recept čalamáda zelí čalamády s paprikou čalamáda z mrkve
Suroviny: zelí bílé, paprika, mrkev, cibule, ocet, olej, cukr, deko
Čalamáda - zelí, mrkev, papriky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NW1L
29 názorů