Kedlubnová polévka
Kedlubna má velice jemnou chuť, její konzumace má blahodárné účinky na naše zdraví a navíc je nízkokalorická. Nevíte co z ní připravit? Pak vsaďte na polévku s brambory, určitě si ji zamilujete.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 402 kJ / 574 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,37 g |
Tuky | 9,29 g |
Vláknina | 24,66 g |
Cholesterol | 261 mg |
Sodík | 251 mg |
Sůl | 0,78 g |
Sacharidy | 83,13 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 1. 2021 11:46
2. 5. 2011 20:09
Dělala jsem polívčičku a je moc dobrá,dík za inspiraci
10. 11. 2009 10:03
Jani Remková:U nás je to samé bez poléky manžel ani ránu a děti ty je taky milují.Polévku dělám jako hustší krémovou( tak ji znám já),vypadá lákavě.Bodík
13. 7. 2009 21:29
Ďakujem za fotečku
12. 7. 2009 13:32
Také jsem dnes dělala polévku z kedlubny, tak přidávám svoji fotku....
3. 11. 2008 13:57
Kedlubničko samozrejme, ako by to inak vyzeralo, keby si nedržala pri kareláboch
3. 11. 2008 11:15
A vidíš, jen jsem na chvilku odešla a počítač mne vyhodil-takže neregistrovaná
3. 11. 2008 11:14
Takže Terezko, máš to za 1! Moc dobrá polívečka
2. 11. 2008 23:22
No, já jsem si říkaka, co zase zítra za polívku, sama je nejím, ale naše babina bez polívky nemá oběd a to jsou někdy fakt "achaláj machaláj", co se snažím tvořit, když inspirace dochází, tak asi hned zíta koupím kedluby a jdu na to!
2. 11. 2008 20:46
NO TO JSEM PŘECE MUSELA OZNÁMKOVAT
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 1 hodinou
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 4 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 4 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 5 hodinami
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 7 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 8 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 1 hodinou
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 2 hodinami
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 3 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 4 hodinami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 6 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 6 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 7 hodinami
Cuketa s mrkví, řapíky a pórkem v kuskusu
Magdalena.Dobromila uvařila před 8 hodinami
Kuřecí játra v marinádě
PetraCy uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Domácí jahodová zmrzlina jen ze dvou surovin skvěle chutná a na přípravu stačí pouze mixér
Kedlubny využíváme v kuchyni po celý rok. Rané jemné odrůdy jsou na jaře vítaným zdrojem vitamínů a minerálů
Kinder pingui vypadá i chutná famózně. Jednoduchý postup ukážeme ve videonávodu
Další recepty
Tématické fráze: kedlubnová polévka kedlubnová polévka recept polévka kedlubnová polévka kedlubnová podle babičky kedlubova polevka polevka z kedlubny recept na kedlubnovou polévku kedlubnova polivka kedlubnová polévka s bramborem kedlubnová krémová polévka recept kedlubnová polévka krémová kedlubnová polévka kedlubová polévka recept recepty kedlubnová polévka recepty polévka z kedlubny kedlubnová polévka pro děti polévka z kedluben recept na polévku z kedlubny kedlubna polévka kedlubnovapolevka
Suroviny: kedlubna, cibule, mouka hladká, olej, sůl, kmín mletý, pepř mletý, brambory, vejce, mléko, mouka polohrubá, sůl
Kedlubnová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxXy
10 názorů