Pečený lilek
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 268 kJ / 1 020 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,87 g |
Tuky | 46,29 g |
Vláknina | 31,66 g |
Cholesterol | 12 mg |
Sodík | 586 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 77,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 2. 2013 19:03
krásné všechno
14. 2. 2013 17:28
Mňam
14. 2. 2013 12:59
V Egyptě uměli lilek parádně upravit. Jedla jsem ho na způsoby, jaké se mi ani nesnily. Jen kdyby nebyl lilek tak drahý, tak by v mém jídelníčku byl hodně často
14. 2. 2013 10:52
Líbí se mi to
14. 2. 2013 09:44
Plněný pečený lilek je super, i s masem, nebo sýrem, nebo s čímkoli. Tyhle lodičky vypadají také náramně jedle)
14. 2. 2013 09:13
To jsou mi ale lodicky k sezranicku mnam
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 3 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 16 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
konvickova uvařil před 16 minutami
Šlehačková vánočka
hanastan uvařila před 20 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 24 minutami
Domácí skořicové vafle
Eliška_ uvařil před 41 minutami
Rychlý výborný hráškový krém
jiri petrasek uvařila před 53 minutami
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 1 hodinou
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 1 hodinou
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 2 hodinami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Recepty z českých filmů: Nadýchaná a rychlá bublanina paní Mráčkové skvěle chutná s jahodami
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Marocký zaalouk je skvělý teplý i studený: Na jeho přípravu stačí jen lilek a rajčata, pikantní chuť a vůni Orientu zajistí správné koření
Další recepty
Tématické fráze: pečený lilek peceny lilek recepty plněný pečený lilek v troubě recept na pečeny lilek jak upravit lilek pečený lilek se sýrem lilek s tofu recepty peceny lilek plněný pečený lilek lilek recepty lilek peceny pečené lilky pečený lilek recept pečený baklažan pečený plněný lilek lilek s fazolemi pecení lilku lilek a tofu peceni lilek pecenybaklazan
Suroviny: lilek, tofu, fazole, cibule, česnek, hořčice dijonská, pórek, rajče, olej, sůl, pepř, sýr tvrdý
Pečený lilek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/50GX
6 názorů