Slunečnicové kostky (celokváskové)
Suroviny
Porce: 9 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 9 656 kJ / 2 308 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,29 g |
Tuky | 35,57 g |
Vláknina | 43,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,43 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 413,82 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kostky jsou měkounké, s pevnou kůrkou a velice pružnou střídou.
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 4. 2020 13:41
20. 1. 2019 22:33
20. 1. 2019 16:44
4. 3. 2013 14:24
No, celokváskové pečivo hnětu raději kratší dobu, mám pocit, že mu delší hnětení nedělá dobře.
A pocit je to prý správný - kamarádka, která se o kváskování zajímá mnohem delší dobu, říká, že dlouhé hnětení a následné dlouhé kynutí způsobí převyvinutí lepku.
(Při delším intenzivním hnětení se vyvine napjatá lepková struktura, která se při dlouhém kynutí nebude moct dál vyvíjet a začne řídnout, slábnout a trhat se.)
4. 3. 2013 13:37
1. 3. 2013 20:26
1. 3. 2013 17:03
1. 3. 2013 13:57
1. 3. 2013 13:54
1. 3. 2013 13:10
1. 3. 2013 12:50
1. 3. 2013 12:39
Pokud chces presto pekarnu zapojit pouzij Zakladni program a po umichani, 1. kynuti, promichnuti a asi 5 minutach 2. kynuti pekarnu vypni a testo nech vykynout nebo prendej na vykynuti do misy.
1. 3. 2013 12:30
Děkuji.
1. 3. 2013 10:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 17 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 19 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 20 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 22 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čína
Zetkova uvařila před 23 minutami
Kynutý tvarohový závin
MarieP uvařila před 28 minutami
Plněné papriky z tlakáče
zahla uvařila před 33 minutami
Tvarohové knedlíky s meruňkami
Carolka409 uvařila před 36 minutami
Rebarborový koláč
EvkaHavlikova uvařila před 50 minutami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
kraloja uvařila před 51 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
Babyno uvařil před 1 hodinou
Vepřové na kmíně
Kava 2 uvařila před 2 hodinami
Drožďové knedlíčky
Hanka68 uvařila před 2 hodinami
Francouzská cibulačka
IvanDunda uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Cibule smažená dozlatova, dočervena, karamelizovaná nebo jen zesklovatělá. Jak postupovat?
Další recepty
Tématické fráze: slunečnicové kostky slunečnicové pečivo slunecnicova kostka kváskové pečivo recepty slunecnicove pecivo recept slunecnicove kostky recept celokváskové pečivo slunečnicová kostka recept celozrnná kostka kváskové pečivo kostka slunečnicová kostka posypaná slunečnicovym seminkem celokvaskove pečivo recept slunenicove kostky pečivo se slunečnicí celokváskové pečivo recepty kváskové zitné pečivo sluhecnicove pečivo slunečnicový kostka pecivo slunečnicová kostka pecivo
Suroviny: kvásek, voda, mouka celozrnná žitná, voda, olej, cukr, sůl, semínka slunečnicová, mouka celozrnná pšeničná jemná, mouka hladká
Slunečnicové kostky (celokváskové)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BEkk
14 názorů