Kančí žebírka na víné a jalovci
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 003 kJ / 2 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 156,12 g |
Tuky | 156,32 g |
Vláknina | 17,08 g |
Cholesterol | 431 mg |
Sodík | 1,96 g |
Sůl | 4,77 g |
Sacharidy | 57,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kdo nemá Pomalý hrnec, může připravit v troubě - nejlépe péct přikryté při nízké teplotě delší dobu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 3. 2013 11:32
19. 3. 2013 11:18
18. 3. 2013 11:03
17. 3. 2013 21:04
17. 3. 2013 21:03
17. 3. 2013 20:54
17. 3. 2013 20:28
Ivulinko, nikdy není pozdě začít
Rebi, yanullko -
Hani, až nějakého ulovíš, pošleš kousek žebírek ?
Andreo - tak to máš smůlu, měla jsem opravdu krásná, masitá, bohužel už měli poslední, jinak bych se zásobila víc
17. 3. 2013 19:32
17. 3. 2013 19:00
17. 3. 2013 18:43
17. 3. 2013 18:15
Parádní recept, foto.. prostě celé je to krása veliká
17. 3. 2013 17:49
17. 3. 2013 17:28
tejaja: na maso jsem natrefila v řeznictví a i za krásnou cenu. Hajnýho bych potřebovala Díky
17. 3. 2013 17:24
17. 3. 2013 16:59
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 7 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 10 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 12 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 1 hodinou
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 1 hodinou
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 1 hodinou
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 2 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 3 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 4 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 4 hodinami
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 5 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Kapie jsou oblíbené na zdobení pokrmů studené kuchyně. Používáme je především čerstvé, v pomazánkách je ocení i děti
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Další recepty
Tématické fráze: kančí pečená žebra na víně jak pripravit kanci zebra kančí žebra na víně kančí žebra po myslivecku kančí žebírka kančí žebra kanci zebirka recept kančí žebra na zelenině grilovaná žebra z divočáka kančí na jalovci kančí žebra recept recept na kančí žebírka kančí žebra na červeném víně kančí žebírko kančí žebra na jalovci kančí po myslivecku kančí zebra recepty žebra na víně recepty zvěřina kančí žebra zebra z divocaka
Suroviny: kančí žebírka, víno bílé, jalovec, mrkev, celer, petržel, cibule, pyré rajčatové, slanina, vývar, koření na zvěřinu, mouka, cukr, máslo, olej, sůl
Kančí žebírka na víné a jalovci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AOJz
15 názorů