Kančí na pomerančích a skořici
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 299 kJ / 1 744 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,20 g |
Tuky | 95,65 g |
Vláknina | 19,93 g |
Cholesterol | 320 mg |
Sodík | 786 mg |
Sůl | 1,95 g |
Sacharidy | 54,22 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud nemáme pomalý hrnec, dusíme v obyčejném kastrolu za občasného podlití doměkka.
Také můžeme použít papiňák ve kterém bude maso měkké cca do 50 minut.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 4. 2022 14:47
MajaVasatova: Za komentář a důvěru v recept velice děkujiKdyž se to se skořicí nepřežene,tak je také chuťově dobrá vepřová krkovice(plátky) i kuřecí maso(vykostěné stehno)
20. 4. 2022 15:33
Manžel je myslivec, a i když to není moc velký lovec a raději zvířátka chová, tak občas vyfasujeme kousek divočiny, které mi leží v mrazáku a já nevím co s ním a zvěřinu moc nemusím a ani neumím. Moc děkuji za inspiraci a i když jsem z receptu se školicí měla trochu obavu, bylo to velmi milé chuťové překvapení a určitě se k němu ráda zase vrátím.
7. 3. 2016 20:28
hanes24:DěkujiJiříku,kančí občas mají v Albertu,ale klidně můžeš použít hovězí i vepřové maso
4. 3. 2016 18:02
hanes24:Na Karlovarsku se rozmnožily a když je v rodině lesák tak je i kančí
4. 3. 2016 13:48
Dobrota veliká, horší, kde sehnat kančí? Tak pouze můžeme zazpívat: pošlete Ančí pro kančí, ať třeba dotančí....
21. 2. 2016 19:33
Masula:Mášo moc jsi mě potěšilaDěkuji za důvěru v recept a za vyzkoušení.Také děkuji za přidané foto které máš moc hezké
Vím,jak se špatně fotí,když je venku pochmourné počasí
Vím,jak se špatně fotí,když je venku pochmourné počasí
20. 2. 2016 13:57
Dnes jsem uvařila a přidala fotku ,ale nemám ji moc povedenou ,foťák mi vzal moc barvy ,ale všem doma chutnalo
19. 2. 2016 21:39
Nádherná fotka, bohužel rypouška nemaje.
19. 2. 2016 19:55
mika59:Miladko,kančí jsme dostali,jinak hovězí kližka by také nemusela být špatná
Masula:Snad bude chutnat
Simona Skolakova:Simuš
Za komentáře i hodnocení všem děkuji
Masula:Snad bude chutnat
Simona Skolakova:Simuš
Za komentáře i hodnocení všem děkuji
18. 2. 2016 19:57
18. 2. 2016 12:25
Drahuško krásný recept, ale kde vzít to kančí? Zkusím z jiného masa.
17. 2. 2016 22:17
Anna Kocikova:tak to ti moc přeji,já už bych frajera nedala za nic
Máš pravdu,říkala jsem si ty papiňáková královna,ale je fakt,že budeš spokojená,nandám do něj suroviny a nechám ať se předvede a hlavně nemusím se bát,že se jídlo připálí,nemusím hlídat a to mi též vyhovuje!!!!A super vaří přes noc,akorát mi někdy tou vůní vývaru až vzbudí,ale odpouštím mu
Máš pravdu,říkala jsem si ty papiňáková královna,ale je fakt,že budeš spokojená,nandám do něj suroviny a nechám ať se předvede a hlavně nemusím se bát,že se jídlo připálí,nemusím hlídat a to mi též vyhovuje!!!!A super vaří přes noc,akorát mi někdy tou vůní vývaru až vzbudí,ale odpouštím mu
17. 2. 2016 22:16
Kančí mám v mrazáku tak určitě se bude tento recept hodit
17. 2. 2016 20:59
Díky všem
Simona Skolakova:Simuško,už je to tak,také mám frajera(to se divíš u takového papiňákového maniaka jako jsem já viď)
Dostala jsem ho před 14 dny od TopreceptůVšechny věci,které byly na výběr doma mám,poukázky bych nevyužila a tak jsem si vybrala pomaláč.Bývám často po doktorech a tak aspoň nebudu muset den předem nic vařit
Simona Skolakova:Simuško,už je to tak,také mám frajera(to se divíš u takového papiňákového maniaka jako jsem já viď)
Dostala jsem ho před 14 dny od TopreceptůVšechny věci,které byly na výběr doma mám,poukázky bych nevyužila a tak jsem si vybrala pomaláč.Bývám často po doktorech a tak aspoň nebudu muset den předem nic vařit
17. 2. 2016 20:42
Pěkný receptík na kanceAničko ty máš také frajera??+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 20 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 22 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno 31. 5. 2024 16:22
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 40 minutami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 45 minutami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 1 hodinou
Kuřecí játra na paprikách
Ronnykush uvařila před 2 hodinami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Tesco uvařila před 2 hodinami
Jednoduchý a rychlý slaný koláč
Dani25 uvařila před 2 hodinami
Filet z pstruha na fenyklu a pórku
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Janulka1996 uvařila před 3 hodinami
Kuřecí čína
Zetkova uvařila před 3 hodinami
Kynutý tvarohový závin
MarieP uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Kapie jsou oblíbené na zdobení pokrmů studené kuchyně. Používáme je především čerstvé, v pomazánkách je ocení i děti
Kapie pozvednou chuť mnoha oblíbených pokrmů. Ať už vaříme guláš nebo čínu, kapie v nich má své důležité místo
Další recepty
Tématické fráze: kanec na pomerančích mleté keramiky divočák na pomerancich kanci na pomerančích podle kančí recepty kanci kotleta na pomerancich divoké prase na pomerančích keramické mleté skořice kančí kližka kanec recept albert kančí kančí maso maso na pomerancich kančí ragů na pomeranči kančí guláš na na pomerančích kuře se skořicí a pomeranč játrová paštika se skřicí
Suroviny: plec kančí, olej, cibule, česnek, pomeranče, skořice mletá, bujón zeleninový, pepř mletý, šťáva pomerančová, sůl
Kančí na pomerančích a skořici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nkrp
17 názorů