Hovězí plněné, v čínském zelí dušené (pro papiňák)
Suroviny
Porce: 4 velké
Nutriční hodnoty
Energie | 13 686 kJ / 3 271 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 314,19 g |
Tuky | 167,20 g |
Vláknina | 58,45 g |
Cholesterol | 692 mg |
Sodík | 4,26 g |
Sůl | 9,76 g |
Sacharidy | 103,21 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já jsem si do domácího bramborového těsta http://www.toprecepty.cz/recept/31200-bramborove-k... nakrájela pár listů z lahůdkové cibulky, aby jídlo v tom nehezkém počasí vypadalo alespoň trošku barevně :-)
Jídlo se dá připravit i v obyčeném kastrolu na sporáku nebo v troubě, ale časově je to cca o 50 minut delší. Musí se občas podlít vodou.
Kdo má rád více česneku, může přidat. Já jsem nechtěla přebít chuť uzeného, proto jen ten jeden stroužek.
Na mém dalším experimentu jsme si opravdu pochutnali, tak se zde o něj s Vámi dělím :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 4. 2013 20:23
aje:Děkuji za vyzkoušení i pochvalu
9. 4. 2013 16:48
tak dnes uvařeno a
5. 4. 2013 08:24
Naprosty souhlas s Dancou..
5. 4. 2013 08:24
Opet jeden z Tvych krasnych receptu
27. 3. 2013 21:04
Dana61:Danuško,svým komentářem jsi mě moc potěšilaJe vidět,že mě už znášDěkuji
27. 3. 2013 11:51
skvělý recept na nádherně zpracované čínské zelí opravdu jsi jedna z mála,která chutně zpracuje, co zrovna má a věřte, že je to dar, který má malokdo
25. 3. 2013 22:53
jarka skrobakova:Děkuji,Jaruško
24. 3. 2013 19:02
máš to Ani krásné jako vždy
23. 3. 2013 19:16
jarda Kadic:
23. 3. 2013 18:55
23. 3. 2013 18:47
Všem moc díky za milé komentíky i bodíky
Haničko,mě právě zbyla celá půlka zelí,když jsem předevčírem dělala salát,tak co s tou druhouV té kombinaci s domácím uzeným bůčkem to byla voňavá dobrota.Ani jsem s tím nepočítala.To čínské zelí je jinak takové"plané"
Bibinko
Haničko,mě právě zbyla celá půlka zelí,když jsem předevčírem dělala salát,tak co s tou druhouV té kombinaci s domácím uzeným bůčkem to byla voňavá dobrota.Ani jsem s tím nepočítala.To čínské zelí je jinak takové"plané"
Bibinko
23. 3. 2013 14:39
zajmavá kombinace čínské zelí používám jen na salátvyzkoušet se má všechno
23. 3. 2013 08:59
velice hezké obrázky a zajímavý receptík, moc povedené, Aničko
22. 3. 2013 22:53
Masíčko vypadá Aničko krásně. Ovšem dosud jsem nějak nepřišla na chuť tomu pekingskému zelí, přijde mi takové bez chuti a zápachu a i do salátů používám raději něco jiného. Je to pro mě taková zelenina na zvětšení objemu
22. 3. 2013 22:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 16 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 21 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 7 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 8 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 10 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 10 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 10 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 10 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 11 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 12 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 13 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Josef Maršálek upekl čokoládovou buchtu z batátů: Mramorovaná poleva doladí chuť hutného dezertu, říká cukrář
Johana Šílená manželovi připravovala nápoj lásky z hadího oleje, sama pila mandlové mléko a jedla výrazně kořeněné skopové
Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky
Další recepty
Tématické fráze: pekingské zelí dušené čínské zelí recepty dusene pekingské zelí plnene cinske zeli hovězí dušené v zelí dušené zelí z čínského zelí bucek z jednoho hrnce s celerem s hlavkovim zelím čínské zelí dušené s masem použití čínského zelí dusene pekinske zeli hovězí dušené vcelku plněné pekingské zelí pekinské zelí recepty zpracování čínského zelí jak vypada cinsky zeli hovězí maso plněné zelím hovězí dušené v hlavkovem zeli dušené zelí z pekingského zelí použití čínského zelí cinsky zeli plněné
Suroviny: hovězí zadní, slanina anglická vcelku, bůček uzený, celer, cibule, hořčice, zelí čínské, masox, voda, mouka hladká, česnek, sůl, pepř mletý
Hovězí plněné, v čínském zelí dušené (pro papiňák)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kjQX
21 názorů