Italská rajčatová polévka
Polévka s chutí léta a Itálie, to je rajčatový krém. Čím zralejší rajčata použijete, tím lepší polévka bude. Základní verzi lze doplnit třeba opečenými krutony, lžící creme fraiche, ale použít lze i drobné těstoviny nebo sýr.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 5 402 kJ / 1 291 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,73 g |
Tuky | 65,41 g |
Vláknina | 35,71 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 155 mg |
Sůl | 0,12 g |
Sacharidy | 136,53 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 10. 2011 10:14
12. 10. 2011 19:08
2. 8. 2011 14:46
1. 7. 2011 13:56
3. 4. 2011 11:18
6. 3. 2011 15:31
1. 8. 2010 08:50
1. 8. 2010 08:46
18. 7. 2010 09:34
4. 4. 2010 10:14
4. 4. 2010 09:15
14. 2. 2010 16:46
18. 3. 2009 16:57
18. 3. 2009 16:44
18. 3. 2009 16:23
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 13 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 17 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 4 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 5 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 6 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 7 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 7 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 7 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 9 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 9 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Oloupat rajčata s námi zvládne každý začátečník. Poradíme jednoduchý postup a pomůže i názorné video
Pasta a basta! Jak uvařit těstoviny jako Ital? Fíglem je dát je do vody ve správný okamžik a pak ihned zamíchat. Co ještě nepodcenit?
Další recepty
Tématické fráze: tomatová polévka prava italska rajska polevka recept na rajčatovou polévku italska rajska polevka s parmazanem tomatová polévka pohlreich tomatová polévka recept italská polévka minestrone pohlreich rajská polévka recept recept na italskou polevku rajská polévka z čerstvých rajčat tomatová polévka s parmazánem rajská polévka pohlreich recept tomatová polévka pravá tomatová polévka výborná italská rajčatová omáčka tomatová polévka s bazalkou pravá italská minestrone pravá rajská polévka rajcatova polevka podle pohlreicha tomatová polívka
Suroviny: olej, cibule, česnek, rajče, vývar masový, sůl, pepř mletý, cukr, bazalka čerstvá, tymián, smetana, rýže, sýr strouhaný
Italská rajčatová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/aMA
30 názorů