Špagety s olivovou tapenadou
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 1 206 kJ / 288 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,84 g |
Tuky | 16,11 g |
Vláknina | 13,76 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 28,23 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 5. 2013 09:24
Terezko, Jaruško taky velmi děkuji za shlédnutí a okomentování receptu
17. 5. 2013 16:52
mně to moc chutnalo
17. 5. 2013 06:52
Andrejka, tot by mi chutilo. Môžem prísť?
17. 5. 2013 00:54
varilamyskakasicku: ano, tak to je je zdravá, ale jiné houby chutnaji vážně výtečně, ale Ty umíš kouzlit snad se vším,ráda si Tvé recepty ukládám a když už nevím, co, podívám se na Tvé uložené a vybírám, co bych a přizbůsobim se tím, co doma je
16. 5. 2013 22:18
Holky díky, Nadi, jaký kouzlení? Šup šup a je to, kouzlíš ty, ty svoje moučníky
16. 5. 2013 22:11
ááá, čarodějka z Plzně.. neskutečná ty jsi
16. 5. 2013 21:58
1974andrea: Když jsem byla malá, tak jsme olivy vůbec neznali Ale ty řecké a když je k nim ještě pár druhů dobrých sýrů a bílé vínko Dřív jsem jedla jen zelené, ale postupně jsem se "prokousala" k těm černým, masitým...
16. 5. 2013 21:44
Andy je šikula...kúzli zo všetkého, nielen z hlivy, tiež som si všimla...
16. 5. 2013 21:36
varilamyskakasicku:Já ji beru jako příjem čehosi zdravého, pro tělo prospěšného, ale jinak ne že by to byla moje nejoblíbenější houba. Jsou jiné, mnohem chutnější
16. 5. 2013 21:33
Hned bych si zobla, koukám, že máš hlívu už také ráda, kdysi jsi se mi na ní ptala, já na ni nedám dopustit, musím nakoupit nějaký trsík čerstvý a něco z Tých ukázkových receptů udělat
16. 5. 2013 18:50
danielle72:Danielko, i já jsem je plivala, když jsem byla malá, naučila jsem se je jíst na Lefkadě a dodnes miluju řecké olivy. Oproti španělským mi přijdou chutnější
16. 5. 2013 18:13
Patřím k těm, co se k lásce k olivám projedli, stejně jako moje dcery. Můj muž vždy po prvním kousnutí olivu vyplivl a nepřišel jim na chuť nikdy. Tohle bych si dala s chutí
16. 5. 2013 18:07
Olivy mám moc ráda (učil mě je jíst v mých 18 letech jeden Švýcar a jeho heslo bylo: ne jednu, ale aspoň pět za sebou jich musíš sníst, a bude to ok. A měl pravdu)
Bod letí až do Plzně
Bod letí až do Plzně
16. 5. 2013 16:40
Je to zvláštní,všechny ingredience miluju, ale když jsem jednou zkoušela tapenádu udělat, nějak mi to dohromady umixované nechutnalo.... Nicméně si myslím, pokud vše pokrájím na větší kousky a smíchám s těstovinami, tak se budu olizovat
16. 5. 2013 16:29
Přemýšlela jsem,co je to ta tapenadaUž to vímJá bych si pochutnala
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 9 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 7 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 7 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 8 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 9 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 10 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 10 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 11 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 11 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Jak udělat špenát na pánvi? Dáte přednost čerstvým listům nebo mraženému protlaku?
Další recepty
Tématické fráze: testoviny s olivovou tapenadou jak vyrobit tapenadu olivova topenada jak připravit olivovou tapenádu špagety recept co k olivám recepty s tapenádou jak připravit olivy těstoviny s olivovou omáčkou tapenáda ze sušených rajčat olivová tapenada recept topenáda s matjesy bylinkova tapenada špagety - recepty z řecka olivová tapenáda s těstovinami recept na olivovou tapenadu kureci maso s tapenadou jak jist olivovou tapenadu olivovou tapenádou recept špagety s lilkem cuketou a parmazánem
Suroviny: olivy černé, rajče sušené, česnek, ančovičky v oleji, tymián čerstvý, bazalka čerstvá, olej olivový, hlíva ústřičná, cuketa, česnek, tymián, lilek, rajče, sýr ovčí, sůl
Špagety s olivovou tapenadou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8zxL
24 názorů