Croissanty s jednoduchou přípravou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 25 006 kJ / 5 976 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,81 g |
Tuky | 315,77 g |
Vláknina | 25,15 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 1,94 g |
Sůl | 4,60 g |
Sacharidy | 653,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Môžeme plniť slanou náplňou, napr šunka, syr, chorizo, povrch sypať syrom a pod.
Cesto je treba v chladničke dobre vychladiť, mňa tlačil čas, takže teraz nie sú croissanty úplne perfektné.
Pridávam kvôli úplne jednoduchému spôsobu prípravy croissantového cesta, odpadá zložité prekladanie.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 10. 2013 12:53
super recept,určitě je zkusím
17. 9. 2013 17:09
Katka B: Tvoja reakcia ma veľmi potešila. Ďakujem a som rada, že si spokojná!
17. 9. 2013 15:00
S těsem se výborně pracovalo a croissanty jsou úžasný. Místo nutely jsem plnila marmeládou a nemělo to chybu. Recept budu určitě opakovat a jistě ho zkusím i na štrůdl díky
17. 9. 2013 11:34
Katka B:Já dělám jako ty,a vždycky se povedou!
16. 9. 2013 20:57
Ja som nechávala už zamotané croisasanty v chladničke do rána...
A tie dve hodiny len oddýchnuť v chladničke natreté cesto-závin. Snáď sa ti aj tak vydaria.
A tie dve hodiny len oddýchnuť v chladničke natreté cesto-závin. Snáď sa ti aj tak vydaria.
16. 9. 2013 20:44
magdalenka: Takže: těsto jsem právě dodělala a dala do ledničky. Zítra ráno zkusím vyválet, nařezat, smotat a upíct a zase dám echo
11. 9. 2013 08:44
Katka B:Budem len rada. PRAVÉ listové cesto som robila asi dvakrát, pravé štrúdľové - ťahané asi trikrát. Stačilo... Odpaľované sa mi darí, pokazila som len asi raz...
Nech sa ti darí! A chutí!
Nech sa ti darí! A chutí!
11. 9. 2013 08:35
No tak tohle musím vyzkoušet. Jsou 2 těsta, který mi nejdou - listové a odpalované. Proto tohle je VÝZVA a podle těch ohlasů, to snad ani zkazit nemůžu Jakmile vyzkouším, dám info.
26. 8. 2013 17:23
Holky, ja som z vás (aj z vášho hodnotenia) nadšená...
26. 8. 2013 16:42
Jitkas: Je to velmi nevděčný moučník,když si neodložíš - nemáš. Když bylo horko odmítla jsem péct.Upekla jsem v sobotu,kolik myslíš ,že zbylo ?
Tři,které jsem uložila na talíř do špajzky nahoru na polici aby na ně nebylo vidět a pak jsem si je dala do mrazáku. Byla tady dcera i synáček a manžel se také nijak neukrátil. Do pul hoďky puldenní práce pryč!
Tři,které jsem uložila na talíř do špajzky nahoru na polici aby na ně nebylo vidět a pak jsem si je dala do mrazáku. Byla tady dcera i synáček a manžel se také nijak neukrátil. Do pul hoďky puldenní práce pryč!
26. 8. 2013 12:38
magdalenka: Nemohou se nevydarit, dva plechy zmizely tzv. na posezeni, sklenicka marmrlady a Nutelly tez. Byli i taci, co jedli se sunkou a syrem. Snad se mi jednou podari nejaky dat do mraznicky. Urcite budu muset upeci extra varku a mlcet. Ja osobne mela jeden a ten jsem snedla jeste teply, neb jsem vedela, ze jinak utru nos. Kdyz se ptali, zda je to cesky recept, jsem rekla ne, je ryze slovansky od jiste Pani Magdalenky!!
24. 8. 2013 19:21
Zadelano, vyvaleno a ulozeno do lednice. Zitra rano upecu, aby byly cerstne ke snidani. Tentokrat bez naplne, at se kazdy obslouzi, jak je libo. Mam tu navstevu a nastesti se ochladilo. Recept opravdu svetovy!!
23. 7. 2013 22:03
Mám radost z vás všetkých, z fotiek, z celého klubu...
23. 7. 2013 11:06
Tak jsem je také vyzkoušela, ale bez náplněJsou vynikající
22. 7. 2013 17:35
Včera ve slané úpravě (jen se solí), to máme nejraději zkusila jsem z části těsta i motat tyčky a ty se ochutnaly jako první
P.S. Podařilo se mi uložit několik kousků do krabičky do marazáku a mlčím jak hrob Pssssst
P.S. Podařilo se mi uložit několik kousků do krabičky do marazáku a mlčím jak hrob Pssssst
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 17 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 19 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 20 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 22 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čína
Zetkova uvařila před 15 minutami
Kynutý tvarohový závin
MarieP uvařila před 19 minutami
Plněné papriky z tlakáče
zahla uvařila před 24 minutami
Tvarohové knedlíky s meruňkami
Carolka409 uvařila před 28 minutami
Rebarborový koláč
EvkaHavlikova uvařila před 42 minutami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
kraloja uvařila před 43 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
Babyno uvařil před 1 hodinou
Vepřové na kmíně
Kava 2 uvařila před 1 hodinou
Drožďové knedlíčky
Hanka68 uvařila před 2 hodinami
Francouzská cibulačka
IvanDunda uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Upéct croissanty s nuttelou není žádná věda. Zvládne to i úplný začátečník
Další recepty
Tématické fráze: recepty ládi hrušky crosanty croasant s nutelou croasant láďa hruška croasant crosanty recepty recept na croissanty croasant recept croissant recept francouzský croasant recept crosanty recept crosanty podle ládi hrušky croasant ládi hrušky croasant podle ládi hrušky jak vyválet těsto na croasant lada hruška crosanty croasant z listového těsta recept na domácí croasant croasant lada hruska motani croisantu syrove crosanty
Suroviny: mouka hladká, droždí čerstvé, cukr, sůl, smetana kysaná, vejce, máslo, máslo, mouka hladká, vejce, nutella
Croissanty s jednoduchou přípravou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/poMy
121 názorů