Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapustový hrnec

Hodnocení receptu je 4,4 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 650 kJ /
1 111 kcal
Bílkoviny12,78 g
Tuky84,87 g
Vláknina11,40 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,62 g
Sůl4,00 g
Sacharidy69,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kel nakrájame na rezance a so soľou a rascou povaríme asi 10 minút. Scedíme a vývar zachytíme. Slaninu nakrájame na kocky, rozškvaríme a opražíme na nej nakrájanú cibuľu. Krok 2: Prisypeme múku, opražíme do svetla, zalejeme mliekom a vývarom z kapusty v pomere asi 1:1 a povaríme na hustú omáčku. Krok 3: Vložíme do nej kel, na kolieska nakrájané zemiaky a kolieska klobásy. Necháme chvíľu prevariť a podávame.

Zveřejněno 18. 1. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapustový hrnec

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dkvx

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapustový hrnec

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dkvx

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (14)

Petaja: Ďakujem za vyskúšanie. :-K Som rada, že chutilo. ;-)

Dnes jsem dělala, držela jsem se receptu. Ani jsem nedávala klobásku. Měla jsem domácí libovou slaninu. Jen jsem do vývaru z kapusty přidala trošku bujonu a na konci vaření přidala malinko česneku na kolečka. Moc velká dobrota :-). Díky za recept:-K

tejaja:Díky,hlavně to bylo na jedničku moc dobré ;-):-p

dexulka: ďakujem za pochvalu aj za foto, podarilo sa ti to na jedničku ;-)

Rychlé,jednoduché a přitom moc dobré jídlo :-p Díky za inspiraci a posílám bod i foto ;-)

Babenky, som rada, že chutilo, je to fakt výborné, varím vždy nadnormatívne zásoby, ktoré sa ale zásobami nestanú, pretože sa vždy zbaštia;-);-);-)

Terezko,dnes jsem tento skvost uvařila k večeři.Z počátku to vypadalo jako ,,přívarok",ale chuťově je to vážně něco jiného.Musím říct ,že jsme si dlouho tak nepochutnali.Vážně bezvadný a velice chutný recept.A taky fofr .VYNIKAJÍCÍ.

Terezko, já bohužel jsem jen ochutnala u vaření, abych to nebylo slané a tak, ale opravdu vynikající. Vidíš na fotce tu porci? Já bych praskla, kdybych to snědla, ale přítel moc chválil! Dík za recept a plus ode mne už máš.;-)

Janka, je to síce z tej istej hlavnej suroviny, vyzerá to akokeby ...ale je to iné, vyskúšaj a uvidíš:-D Rozdiel a dosť veľký urobia zemiaky varené v šupke a tá slaninečka...:-p:-p

Halooo, kde je ten podobný recept, nějak jako "Kelový prívarok?":-(:-?

Tohle musím vyzkoušet:-!,já takové věci miluji,ale muž je nemusí:-(( tak si to někdy udělám pro sebe jako si dělám pro sebe halušky:-8:-*dávám 1

Já se taky přidávám ke chvále, kapustu už jsem dlouho nedělala, zase jeden dobrý nápad. Jak říká spagetka-šup s tím tam:yes::-)

kapusta je fakt výborná jakkoli, takže šup s ním tam :yes::-p

Dušená kapusta ať už je připravená jakkoliv je výborné jídlo.:-p Tejajo, toto je jeden z dobrých receptů-díky:yes:
Dřív jsme kapustu moc nemuseli a teď jí dělám čím dál častěji.

Tématické fráze:
kapustovy kel, kapusta recepty, praskla sklokeramicka deska, dušená kapusta recept, kapusta po hustu, kelovy privarok, kapustovy salat, kel po hustu, kapustová jídla, recept na kel, kapustový krém, kel recept, kapustový kel recept, kél, kelový prívarok.sk, recept na kapustový kél, kapustovy privarok, kelový karbenátek, kapustuf hrnec, kapusta po hustu recept

Suroviny:
kapusta, sůl, kmín celý, slanina uzená, cibule, mouka hladká, mléko, brambory, klobása

Přidat fotografie receptu