Vemínko s vinným sosem
V tomto receptu najdeme inspiraci na velmi netradiční kus masa, a to hovězí vemeno. Nejprve jej uvaříme doměkka s kořením a poté jej zakomponujeme do směsi s vínem a houbami. Vše pak doplní smetana se žloutky.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 2 211 kJ / 528 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,63 g |
Tuky | 27,53 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 469 mg |
Sodík | 68 mg |
Sůl | 0,12 g |
Sacharidy | 24,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Příloha: Slezské kluski http://www.toprecepty.cz/recept/24674-jemne-bile-k...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 9. 2017 16:08
6. 7. 2014 14:09
sehnat jěšťe jiné recepty na toto jídlo. Jinak nevím co s tím
jinak mám dělat?www.toprecepty.cz/images/design/smajlici/5.gif
25. 8. 2013 23:10
25. 8. 2013 22:23
25. 8. 2013 20:17
25. 8. 2013 20:02
25. 8. 2013 19:23
25. 8. 2013 19:16
25. 8. 2013 19:05
25. 8. 2013 18:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 11 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 15 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 16 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 3 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 3 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 4 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 4 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 4 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 4 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 5 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 5 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 6 hodinami
Klasické palačinky
winenor uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vnitřnosti a oblíbené pokrmy z nich. Jak nejlépe zpracovat játra, ledvinky či srdce?
Vepřové maso je velmi oblíbenou a univerzální surovinou na přípravu pokrmů
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Tématické fráze: kravské vemeno kravské vemeno recepty kravské vemeno recept hovězí vemínko recepty vemeno recept recept na kravske vemeno kravske maso recepty na kravské vemeno hovězí vemeno recepty recept vemeno recept kravske vemeno priprava kravskeho vemene hovězí vemeno-recepty recepty z kravskeho vemene kravské vemeno vemeno kravské kravské vemeno jako řízek vemeno recepty recepty kravské vemeno recepty z veproveho veminka
Suroviny: vemeno hovězí, vývar hovězí, máslo, cibule, mouka, nať petrželová, žampióny, sůl, pepř bílý mletý, pepř černý, koření nové koření, bobkový list, víno bílé, žloutek, smetana,
Vemínko s vinným sosem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gyxl
10 názorů