Kuřecí čtvrtky na černém pivu
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 982 kJ / 235 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,23 g |
Tuky | 3,17 g |
Vláknina | 11,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já jsem podávala s červaným zelím na víně
http://www.toprecepty.cz/recept/30710-cervene-zeli...
Uvedené časové údaje jsou orientační. Záleží, jaký druh trouby máme. Já mám plynovou.
S pivem opatrně,pokud se ho přidá více, tak jídlo hořkne.
Našla jsem pár receptů s černým pivem,tak je přidávám do podobných.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 7. 2017 20:13
chocolate: Velice jsi mě potěšila,děkujiJsem ráda,že chutnalo a pana domácího také zdravím
21. 7. 2017 15:51
Dnes jsem dostala domaci kuratko, ktere behalo po dvorku a uzrelo (na rozdil od Andrejovych chcipaku) i slunicko a proto jsem se rozhodla, ze by to chtelo jinou (nez obligatni) upravu, aby bozatko nepolozilo zivot nadarmo.
A protoze jsem (taktez z daru nasi Vysociny) mela v planu cuketove zeli, hledala jsem pro pripomenuti recept, kde "kurokacena" nelezi primo na zeli.
Polovina kozlika poslouzila panu domacimu na zprijemneni koukani do prosklene trouby a ten pry taktez zdravi, dekuje a oddychuje.
A protoze jsem (taktez z daru nasi Vysociny) mela v planu cuketove zeli, hledala jsem pro pripomenuti recept, kde "kurokacena" nelezi primo na zeli.
Polovina kozlika poslouzila panu domacimu na zprijemneni koukani do prosklene trouby a ten pry taktez zdravi, dekuje a oddychuje.
16. 10. 2013 16:33
Nikina:suslajda:Jana Remkova:
Díky
Díky
15. 10. 2013 08:38
Drahouši to je opět krása
10. 10. 2013 17:45
jako vždy
9. 10. 2013 23:50
9. 10. 2013 19:34
Vaše milé komentáře mě velice potěšilymoc Vám děkuji
1974andrea:Andrejko,já už takto dělávám kuřátko cca 35letPříjde mi,že se ta kůrčička tak nepřichytává,jako když se přidá i trošku medu(to si také občas"střihnu",ale moc málo).Původně jsem chtěla přidat pouze fotky k některému receptu,ale nenašla jsem tuhle zjednodušenou verziTaké mě nenapadlo,že to tady ještě není
1974andrea:Andrejko,já už takto dělávám kuřátko cca 35letPříjde mi,že se ta kůrčička tak nepřichytává,jako když se přidá i trošku medu(to si také občas"střihnu",ale moc málo).Původně jsem chtěla přidat pouze fotky k některému receptu,ale nenašla jsem tuhle zjednodušenou verziTaké mě nenapadlo,že to tady ještě není
9. 10. 2013 19:26
Moc jedlé fotky, Aničko, radost se na ně dívat
9. 10. 2013 19:04
Aničko, mám ráda takto pečené kuřátko, nedávno jsem zkoušela tři v jednom, Tvůj receptík se mi moc líbí
9. 10. 2013 17:28
Ty ses nám vybarvila na podzim Taková krása, až sem cítím tu vůni a chuť zkaramelizované kůrčičky, aaach No nic, jdu si ohřát fazolový buřtguláš, abych se uklidnila...
9. 10. 2013 16:54
Takhle já dělám stehna k zelí léta letoucí, vůbec jsem si netroufala tady ani hledat, myslela jsem, že to tady dávno je Ale Drahuško, je to dobrota
9. 10. 2013 16:13
rebeka:Ta druhá je právě taková máznutá,jak šla z masa páraDíky
cathleen:Přesně takchutná to opravdu jako kačena
hanahcotton:Haninko,to je včerejší baštaAle zlatoušek měl ještě dnes do práce 2kouskySkoro mu to závidímJá jsem musela opět vařit
Děvčata moc Vám děkuji
cathleen:Přesně takchutná to opravdu jako kačena
hanahcotton:Haninko,to je včerejší baštaAle zlatoušek měl ještě dnes do práce 2kouskySkoro mu to závidímJá jsem musela opět vařit
Děvčata moc Vám děkuji
9. 10. 2013 15:59
zejména u druhé fotky jsem jenom polkla krása, Drahuško
9. 10. 2013 15:36
Jj, tohle je výborná úprava, už jsem dělalaVoní to jako pečená kachna. (+ bodík, samo!)
9. 10. 2013 15:28
koukám, že i u vás dnes byl kuřecí den...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 1 hodinou
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 4 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 7 hodinami
Morušová marmeláda z domácí pekárny
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 2 minutami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 59 minutami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 1 hodinou
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 1 hodinou
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 1 hodinou
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 1 hodinou
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
JaninaZ. uvařila před 2 hodinami
Špenátový quiche
tomas392 uvařila před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
TondaJ uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kuřecí řízek může mít i výraznou chuť: Poradíme vám, jak ho před obalováním upravit
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Další recepty
Tématické fráze: recept kuře na černém pivu jako kachna kuře na černém pivu kuřecí čtvrtky se zelím pečené kuře na černém pivu kuře na černém pivě kuřecí čtvrtky na pivu pecene kure na cernem pive kureci stehna na cernem pivu kachna na černém pivu kuřecí stehna v troubě na pivě kuře pečené na černém pivě kuřecí čtvrtky recept kure na pivu kuřecí čtvrtky na pivě kačena na pivě kuřecí stehna na černém pivě kachna na černém pivě kuře kachna černé pivo kuřecí čtvrtky recepty kuřecí čtvrtky
Suroviny: kuře čtvrtky, sůl, kmín celý, cibule, pivo černé, voda, máslo
Kuřecí čtvrtky na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jBlz
15 názorů