Pivovarský guláš s křenem
Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Energie | 6 233 kJ / 1 490 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 152,47 g |
Tuky | 55,58 g |
Vláknina | 21,20 g |
Cholesterol | 377 mg |
Sodík | 590 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 73,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Rady: Guláš má mít správnou hustotu – řídký guláš působí chudě a příliš moučný ztrácí svou typickou chuť. Proto guláš zaprášíme raději menším množstvím mouky a v případě potřeby ho zahustíme střídkou staršího chleba, kterou ve šťávě dobře rozvaříme. Guláš zahustí také větší množství cibule nebo nastrouhaná brambora.
Mouku v guláši musíme dobře provařit, jinak by omáčka byla cítit moukou a nebyla by hladká. Šťáva je dostatečně provařená, když tuk vystoupí na povrch a guláš je lesklý a netvoří se škraloup.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 9. 2015 01:10
9. 11. 2013 14:16
6. 11. 2013 09:53
5. 11. 2013 20:12
Také dělávám s černým pivem a sypu křenem a cibulíMá to pak takové fajn grády
3. 11. 2013 10:10
Gulášek jsem jedla v jedné nové krásné restauraci,kde vaří z biopotravin. Uchvátila mě na něm ta šťávička, tak jsem ho musela hned vyzkoušet.
3. 11. 2013 08:20
3. 11. 2013 08:08
3. 11. 2013 07:41
2. 11. 2013 22:09
2. 11. 2013 22:07
2. 11. 2013 21:31
2. 11. 2013 21:21
2. 11. 2013 21:18
2. 11. 2013 21:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 9 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 22 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 1 hodinou
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 1 hodinou
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 1 hodinou
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Evellinka uvařila před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 3 hodinami
Afrika řezy
viki85 uvařil před 3 hodinami
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 3 hodinami
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 3 hodinami
Makovec bez vajec
Petullka7 uvařila před 3 hodinami
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: pivovarsky hovezi gulas hovězí guláš s křenem hovězí krk na černém pivu hovězí pivovarský guláš guláš vepřový guláš s křenem pivovarskýgulas gulášek s křenem guláš s černým pivem pikantní hovězí guláš s křenem pivovarský guláš s knedlíkem pivovarské hovězí guláš babicovy dobroty pivovarsky gulas pikantní guláš s křenem pivovarsky vepřový guláš pivovarsky gulasek pivovarský vepřový guláš recept povovarsky gulas vepřový pivovarský guláš hovedzi gulas s krenom
Suroviny: kližka hovězí, cibule, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, pivo černé, voda, mouka hladká, sádlo, sůl, pepř, kmín celý, česnek, majoránka, křen, cibule
Pivovarský guláš s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jBxB
14 názorů