Podzimní polévka
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 1 499 kJ / 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,02 g |
Tuky | 7,09 g |
Vláknina | 11,71 g |
Cholesterol | 47 mg |
Sodík | 164 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 23,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Můžeme podávat s čerstvým celozrnným pečivem jako hlavní chod nebo bez pečiva jako večeři pro zahřátí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 11. 2013 18:00
Je dobrým zvykem psát suroviny v pořadí, jak jdou do kotle...
Recept je psán NA JEDNU PORCI, já to vidím tak na dvě a podle množství vína skoro na čtyři...
Česnek vařený vcelku se (stejně jako cibule) neloupá...
A že vaří některou zeleninu už s masem? No třeba už nemá žuby, že
A maso? Libové? Dal bych obvyklé "maso na polífffku"
8. 11. 2013 16:33
8. 11. 2013 13:34
8. 11. 2013 13:19
8. 11. 2013 11:43
8. 11. 2013 11:37
8. 11. 2013 11:22
8. 11. 2013 11:11
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 17 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 19 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 22 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Ošatkový chléb
DanaBl uvařila před 47 minutami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 8 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 9 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 11 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 11 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 11 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 11 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 12 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 13 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Josef Maršálek upekl čokoládovou buchtu z batátů: Mramorovaná poleva doladí chuť hutného dezertu, říká cukrář
Další recepty
Tématické fráze: podzimní polévky podzimní polevka dobré podzimní polévky polevka podzimni podzimní plévka podzimní polévky recepty polevka na rychlo podzimní polévky na zahřátí podzimní polévka recept dobrá podzimní polevka tipy na podzimní polévky polévky podzimní podzimnu polévka podzimní mrkvovo-cockova pdzimni polévky recepty podzimni polévky recepty na podzimni polévky podzimni polevka na zahrati podzimní polevka zeleninová rajska masové kuličky podzimni suroviny recepty
Suroviny: maso hovězí, mrkev, brokolice, celer, pastiňák, květák, česnek, protlak rajčatový, víno červené, olej, koření nové koření, bobkový list, sůl, pepř bílý, bazalka čerstvá, majoránka, koření polévkové
Podzimní polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zglg
8 názorů