Vepřová pečeně na šafránu a citronech
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 747 kJ / 1 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,29 g |
Tuky | 34,77 g |
Vláknina | 8,88 g |
Cholesterol | 320 mg |
Sodík | 622 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 86,42 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžeme použít místo hořčice také hořčičná semínka a přidat bylinky podle sebe / šalvěj, rozmarýn atd /.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 11. 2013 19:47
12. 11. 2013 22:21
Kdysi jsem také občas používala šafrán,ale též jsem nevěděla o namáčení-děkuji za info
Ale když v posledních letech vidím tu cenu za malinkou krabičku s pár sušenými pestíkytak raději pro hezčí zbarvení používám kurkumu,nebo lístky měsíčku.Babička,když dělávala měsíčkovou mast,tak pak ty v sádle vyluhované a vymačkané lístky zabalila do igelit.sáčku,vytvořila váleček a dala do mrazáku.Pak si vždy když potřebovala,kousek ukrojila a přidala do hrncehttp://www.toprecepty.cz/recept/35075-mesickova-ma...
12. 11. 2013 19:18
12. 11. 2013 19:14
zizala, Jitkas, 1974andrea: holky, díky za povídání o šafránu, pestíčky namáčím vždycky, ale prášek jsem používala přímo, teď už budu namáčet i ten
11. 11. 2013 23:10
11. 11. 2013 23:00
11. 11. 2013 22:57
11. 11. 2013 22:51
11. 11. 2013 21:43
11. 11. 2013 20:24
11. 11. 2013 17:58
11. 11. 2013 17:18
11. 11. 2013 17:16
11. 11. 2013 17:08
11. 11. 2013 16:43
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 4 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 8 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 9 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 1 hodinou
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 1 hodinou
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 1 hodinou
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 2 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 3 hodinami
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 3 hodinami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Nat_Nemcova uvařila před 3 hodinami
Grilované makrely
mkab uvařil před 3 hodinami
Jahodové řezy
Soninka uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vepřové maso je velmi oblíbenou a univerzální surovinou na přípravu pokrmů
Johana Šílená manželovi připravovala nápoj lásky z hadího oleje, sama pila mandlové mléko a jedla výrazně kořeněné skopové
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Další recepty
Tématické fráze: maso na safranu vepřove na safranu vepřová pečeně vepřové maso šafrán recept vepřová pečeně s bramborovou kaší safran vepřové maso na šafránu maso veprove se safranem jak používat šafrán safran recepty vepřová pečeně recept chuť šafránu vepřová pečeně recepty šafrán recept recepty s pouzitim safranu vepřová pečeně s s bramborovou kaší veprova pecene na šafranu maso na šafrán na co používat šafrán veprove maso safran
Suroviny: kýta vepřová, sůl, pepř mletý, pepř celý, citron, vývar, med, šafránové blizny, hořčice hrubozrnná, petrželka, tuk
Vepřová pečeně na šafránu a citronech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qow7
23 názorů