Pomalu pečený vepřový bok s karotkovou omáčkou
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 19 819 kJ / 4 737 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 195,36 g |
Tuky | 377,69 g |
Vláknina | 46,43 g |
Cholesterol | 575 mg |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 3,65 g |
Sacharidy | 115,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Způsob pečení masa tzv. šokem - inspirace kuchař Jamie Oliver a lehce upraveno dle vlastní fantazie :)
Máslová jíška:
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 1. 2014 15:20
6. 1. 2014 21:59
5. 1. 2014 20:03
5. 1. 2014 10:02
4. 1. 2014 22:58
Jamie to dělal ze začátku myslím na teplotu 220 st. a netrap se bůčkem, ten na Mauriciusu stejně nebude
4. 1. 2014 22:45
4. 1. 2014 22:35
... u nás v prvohorách v plynové troubě máme plamínek jen dole a stupně si domýšlíme, takže plný výkon je "volume" doprava
4. 1. 2014 22:15
4. 1. 2014 20:35
4. 1. 2014 17:51
4. 1. 2014 17:39
4. 1. 2014 17:29
4. 1. 2014 17:28
4. 1. 2014 17:10
4. 1. 2014 17:04
zizalo nesmíš být vybíravá v jídle
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 12 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 15 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 15 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 18 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zeleninová polévka s domácími nudličkami
ffrenciss666 uvařila před 7 hodinami
Kuřecí vývar se zeleninou
ffrenciss666 uvařila před 7 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 12 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 13 hodinami
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 14 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 15 hodinami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 17 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 17 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodové tiramisu: Úžasný nepečený dezert s jemným krémem voní jahodami, kterým dá tu správnou chuť speciální ingredience
Poslední večeře princezny Diany: Lady Di si před tragickou nehodou dávala mořský jazyk, zeleninovou tempuru a omeletu
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Další recepty
Tématické fráze: veprovy bok peceny pečený veprovy bok pečený veprovy bok pečený vepřový bok recepty pomalu pečený věpřový bok pečený vepřový bok recept pečený bok bůček pomalu a dlouho vepřový bok pečený bok recept pomalu peceny bok pečený vepřový bůček pečení vepřového boku vepřový bok recepty pomalu pečici hrnec jak upeci veprovy bok jak péct vepřový bok věpřový bok recept recepty pečený vepřový bok vepřový pečený bok
Suroviny: bok vepřový, koření vepřová pečeně, karotka, jablko, šťáva mrkvová, vývar zeleninový, jíška máslová, sůl, máslo, cukr, pepř
Pomalu pečený vepřový bok s karotkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gK89
20 názorů