Hovězí líčka s mrkvovou omáčkou
Recept ještě nebyl hodnocenLíčka opláchneme, osušíme a po stranách mírně nařízneme. Po obou stranách lehce osolíme, opepříme a v papiňáku (tlakovém hrnci) prudce z obou stran osmažíme. Osmažená…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 145 kJ / 35 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,70 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,14 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,12 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 7,00 g |
– cukry | 5,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Líčka opláchneme, osušíme a po stranách mírně nařízneme. Po obou stranách lehce osolíme, opepříme a v papiňáku (tlakovém hrnci) prudce z obou stran osmažíme. Osmažená…
Vepřový bok rozporcujeme na čtyři stejně velké kusy tak, aby každý obsahoval i svůj podíl kůže. Kůži nařežeme, nejlépe za pomocí odlamovacího kutilského nože na kostičky…
Meloun překrojíme na půl. Dužinu melounu vyřízneme a nakrájíme na kostky, zbytek dužiny vydlabeme lžičkou. Pokrájíme jablka, banán a mandarinky. Vymačkáme šťávu z…
Žampiony a všechnu zeleninu očistíme, nakrájíme na drobnější kousky a dáme do kameninové nádoby pomalého hrnce.Kližku nakrájíme na větší kousky, v pánvi na rozehřátém…
Vepřovou plec nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a posypeme drceným kmínem. Dobře maso s kořením promneme a dáme do pekáče společně s na hrubo nakrájenou cibulí.…
Zeleninu krátce osmahneme a odložíme stranou. Na pánev postupně pokládáme kousky hovězího masa ochucené zázvorem, proložíme česnekem a smažíme, dokud maso nezhnědne. …
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Občerstvení na Oktagonu: Pro hosty připravujeme řízky, barevné sushi, krevety i guláš, říká šéfkuchař Lukáš Neckář
Sladké šišky jsou hitem Instagramu. Nepečené cukroví s cukrovou peřinkou chutná božsky a hotové je za deset minut
Hrušky, podzimní kolegyně jablek: Dietní ovoce dokáže odstranit jedovaté látky z těla