Cmunda po kaplicku
Cmunda po kaplicku, alias bramborák plněný uzeným masem, je oblíbené staroslovenské jídlo. Tradičně se peklo na plotně, nasucho nebo na sádle, a patřilo mezi jídla chudých. Nyní už si ho může dopřát každý a s přípravou není až tak moc práce.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 360 kJ / 1 042 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,40 g |
Tuky | 30,10 g |
Vláknina | 13,94 g |
Cholesterol | 720 mg |
Sodík | 2,86 g |
Sůl | 6,54 g |
Sacharidy | 94,58 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 8. 2016 11:47
28. 1. 2016 19:24
28. 1. 2016 15:00
11. 10. 2014 11:14
10. 10. 2014 21:44
6. 1. 2013 10:49
8. 11. 2011 11:29
19. 7. 2011 19:12
13. 1. 2011 08:15
26. 12. 2009 13:22
5. 7. 2009 23:56
4. 7. 2009 18:31
13. 4. 2009 16:01
13. 4. 2009 15:07
16. 3. 2009 02:35
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí směs
MiraBar uvařila před 11 minutami
Chřestová polévka s parmezánovými křupinkami
TondaJ uvařila před 49 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
mjanickam uvařila před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
VaclavKo uvařila před 2 hodinami
Bramboračka č. 3
Rudischova uvařila před 2 hodinami
Vydatná hrachovka
jaaaninda uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Hanyday uvařila před 3 hodinami
Sojové boby po bakoňsku
Renda95 uvařila před 4 hodinami
Tvarohová bábovka od Výbušné
Renda95 uvařila před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Original.styl@seznam.cz uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít hlávkové zelí? Vyrobte z něj kysané zelí nebo zeleninovou čalamádu
Jak na uzení masa v domácích podmínkách. Vyžaduje to udírnu s teploměrem a dodržení několika zásad, aby výsledek byl perfektní
Jak správně uvařit zelí, aby bylo chutné a zachovalo si blahodárné účinky. Poradíme, jak na to
Další recepty
Tématické fráze: bramborak po kaplicku jak se dělá cmunda kynutá cmunda v troubě cmunda se zelím kynutá cmunda bramboraky po kaplicku bramborová cmunda staročeská cmunda kaplicky bramborak smunda kachní roláda babicovy dobroty kachní roláda cmunda v troubě cmunda s uzeným cmunda na plech bramborak cmunda cmunda do pekáče bramborák po kaplicku recept bramborak recept cmunda na pekáč
Suroviny: brambory, mouka hrubá, česnek, mléko, vejce, sůl, pepř mletý, majoránka, maso uzené, olej
Cmunda po kaplicku
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xN2
27 názorů