Hovězí plátek v"Boloňské"omáčce
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 622 kJ / 388 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,14 g |
Tuky | 16,82 g |
Vláknina | 32,89 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 547 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 33,84 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžeme připravit také z vepřového, nebo drůbežího masa. Doba dušení bude kratší.
Na přílohu bylahttp://www.toprecepty.cz/recept/20756-dusena-ryze-...
Složení omáčky ve skle-voda, rajčatový protlak, cibule, rostlinný olej, cukr, paprika, česnek, sůl.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 3. 2014 14:55
Andrea:Ti,kteří čtou celý rcp včetně poznámky,vidí i složení omáčky...
12. 3. 2014 11:56
12. 3. 2014 07:54
11. 3. 2014 21:39
11. 3. 2014 19:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 20 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 20 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 11 minutami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 35 minutami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 7 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 10 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 11 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 12 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 12 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 13 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Další recepty
Tématické fráze: hovězí plátky doba dušení hovězího masa boloňská omáčka v papiňáku hovezi na duseni hovezi platky s omackou dušení hovezího masa jak dlouho se dusi hovězi maso hovězí plátky recepty hovezi platek jak dlouho dusit hovězí plátky jak dlouho dusit hovezi maso složení boloňské omáčky hovezi doba duseni hovězí plátek recept hovězí omáčky hovězí omacka hovezí plátky recept recepty omáčky obrázky hovězí plátky na houbách hovězí boloňská omáčka
Suroviny: roštěná hovězí, sádlo, cibule, česnek, omáčka boloňská, mrkev, celer, olivy ve slaném nálevu, škrob, sůl, pepř mletý
Hovězí plátek v"Boloňské"omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XwNm
5 názorů