Kančí kostky na zelenině a žampionech
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 483 kJ / 1 549 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,57 g |
Tuky | 95,55 g |
Vláknina | 24,55 g |
Cholesterol | 295 mg |
Sodík | 1,94 g |
Sůl | 4,75 g |
Sacharidy | 38,43 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jako přílohu jsem zvolila bramborové gnocchi.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 5. 2014 12:17
Tak dnes uvařeno k obědu a opravdu moooccc dobré. Já ještě přidala do plechu kostku masoxu.
14. 5. 2014 12:22
13. 5. 2014 19:52
Andrej super, to by mi chutnalo Jen se mi zdá, že ta uzená paprika delší tepelnou úpravou ztrácí chuť a vůni, bohužel.
13. 5. 2014 15:27
No,tak na takové dobrotě bych si smlsla i já
13. 5. 2014 10:35
to je nádhera
13. 5. 2014 10:12
vypadá to výborně...jakmile bude doma kančí, vyzkoušíme
12. 5. 2014 23:39
12. 5. 2014 23:19
Paráda, Andreo!!!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 51 minutami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 23 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 23 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Právě bylo uvařeno:
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 6 minutami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 1 hodinou
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 3 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 3 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 10 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 13 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 13 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 14 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 15 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kapie jsou oblíbené na zdobení pokrmů studené kuchyně. Používáme je především čerstvé, v pomazánkách je ocení i děti
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Květináče s rajčaty nedávejte na severní stranu, dopřeje jim úkryt před deštěm a zalévejte je brzy ráno či večer
Další recepty
Tématické fráze: kančí na zelenině recepty kančí maso na žampiónech kančí maso na žampionech kančí kostky kanec na žampionech kančí kýta na zampionech kančí kýta na na žampionech kančí s hranolky kanci kostky,recept kanci maso na zelenine kanci na. na zelenině kančí kýta na zelenině kančí guláš na zelenině kanci platky na zelenině veprove platky na zamionech kančí na zelenině kančí hranolky kanci zalite smetanou kančí v kostky kančí kýta se na žampionech
Suroviny: kýta kančí, žampióny, slanina farmářská, mrkev, cibule, česnek, paprika sušená uzená, smetana na vaření, sůl, pepř čtyř barev, olej olivový
Kančí kostky na zelenině a žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/87Mj
8 názorů