Bulgur s olivami po středomořsku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 489 kJ / 2 268 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,89 g |
Tuky | 26,82 g |
Vláknina | 63,54 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 104 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 412,54 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dnešní "fofroběd" ze skromných zásob (velký nákup je naplánovaný na sobotu a rodina chce, kupodivu, i dneska jíst :-) :-) )
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 9. 2023 12:55
Klaraduch: podle apetitu stravniku, 2 - 3 porce
13. 9. 2023 12:06
Dobrý den , mohu se zeptat na kolik je tento recept porci ?
22. 11. 2016 14:47
Přidala jsem ještě tuňáka, jak je zmíněno v dřívějším komentáři, a je to fakt lahůdka
27. 8. 2014 12:31
ja0411: není zač. Ten tuňák by mi v tom taky chutnal
27. 8. 2014 11:56
Výbornýještě jsem přidala plechovku tuňáka a nemělo to chybičkuDěkuju
21. 8. 2014 16:51
Danuš,moc hezky jsi to připravila
Bulgur mám koupený již delší dobu,tak už vím,jak s ním naložím
Bulgur mám koupený již delší dobu,tak už vím,jak s ním naložím
21. 8. 2014 15:55
pipre: tak ty kroupy jsem zase ještě nezkusila já
21. 8. 2014 15:54
Burgur už doma mám, tak zkusím Vyzkouším i se špaldovými kroupami, ty dělávám také už častěji +
21. 8. 2014 15:46
danielle72: Dani zkus ho, pokud vám chutná pohanka atd., tak bulgur vám určitě zachutná taky
21. 8. 2014 15:41
jumanji: já bych se řídila pokyny na sáčku, taky jsem ho vařila
21. 8. 2014 15:37
A jak se ten Bulgur teda správně připravuje??? Dnes jsem si ho koupil a je tam psáno,že se má 20 minut vařit. Ale někdo zas tvrdí že ho stačí zalít jen vařící vodou a 20 minut počkat. Tak jak tedy ???
21. 8. 2014 15:31
U nás zatím frčí pohanka, kuskus, červená čočka...ale na bulgur se teprve chystám
21. 8. 2014 14:17
Danca: Moc díky za tip Až budu v Kaufu, mrknu po něm a jdu do toho
21. 8. 2014 13:23
Jana Remkova: Jani, od nápadu po servírování plus minus 15 minut..a dobré to opravdu bylo
21. 8. 2014 13:04
Takove fofr obedy jsou nejlepsi, moc pekny recept.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak správně vařit bulgur? Obilninu s jednoduchou přípravou a skvělou chutí si určitě zamilujete
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Další recepty
Tématické fráze: jak správně uvařit bulgur bulgur s olivami jak se připravuje bulgur jak dlouho vařit bulgur bulgur recepty recepty z bulguru tuňák s bulgurem bulgur olivy bulgur recepty výborné jak chutná bulgur jak správně vařit bulgur bulgur s tuňákem a s olivami jak uvařit bulgur bulgur salát se zeleninou a olivami bulgur cocka kroupy jak se připravuje burgur bulgur s olivami recepty výborné bulgur se zeleninou a olivami kuskus s olivami salát příloha bulgur s rajčaty
Suroviny: bulgur, olej olivový, cibule, paprika čerstvá bílá, paprika čerstvá červená, česnek, rajče, olivy černé, vývar, pepř, bazalka čerstvá
Bulgur s olivami po středomořsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G7Vr
20 názorů