Jogurtové krucánky "na počkání"
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 782 kJ / 3 294 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,98 g |
Tuky | 117,98 g |
Vláknina | 21,36 g |
Cholesterol | 289 mg |
Sodík | 3,46 g |
Sůl | 8,41 g |
Sacharidy | 456,38 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vzhledem k tomu, že těsto nenecháváme kynout, máme v podstatě přibližně za hodinu kompletně hotovo. Přesto jsou upečené houstičky krásně nadýchané, pórovité a vláčné :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 4. 2024 20:45
Upekl jsem dnes. Těsto podle receptu bylo řídké (tekuté), přidal jsem 4 lžíce mouky. Asi záleží na druhu jogurtu. Udělal jsem 12 kousků. Pečivo je výborné a navíc velmi rychle udělané.
7. 1. 2024 11:23
Před chvílí jsem dopekla a jedním slovem, rychlé a výborné
25. 1. 2019 09:14
Krásné ráno, právě jsme krucánky posnídali. Je to opravdu rychlovka a moc dobrá
27. 1. 2015 20:03
vypadají úžasně určitě vyzkouším
5. 1. 2015 21:00
soninka: tak to jsem moc ráda
5. 1. 2015 12:29
Upečené, moooc dobré, mám 14 krucánků. díky za recept, určitě vyzkoušejte
4. 12. 2014 15:50
neodolala jsem a vyzkoušela jsou výborné, jen se po nich zaprášilourčitě brzy zase upeču
1. 12. 2014 13:23
No teda, ty jsou
28. 11. 2014 00:47
20. 11. 2014 19:55
petra:Když není pekárna ani robot,tak se těsto hezky prodělá ručně, nejdřív v míse a pak na vále.
20. 11. 2014 19:09
Krucánky jsou hleďavéMáš príma nápady na chutné dobrůtky
19. 11. 2014 17:44
Bodík jsem přišpendlila a rcp uložila.
18. 11. 2014 21:24
Šikovné, keď súrne treba pečivo, tak sa šikne.
18. 11. 2014 21:21
Danca: Poradila sis výborně Už mám uloženo
18. 11. 2014 21:18
zizala: zapomněla jsem dnes koupit chleba
Experiment se podařil a já už asi budu bílé pečivo dělat jen takhle.... Napadlo mě použít polohrubou mouku namísto obvyklé hladké a připadá mi, že pečivo je pak více pórovité, což máme rádi
Experiment se podařil a já už asi budu bílé pečivo dělat jen takhle.... Napadlo mě použít polohrubou mouku namísto obvyklé hladké a připadá mi, že pečivo je pak více pórovité, což máme rádi
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 16 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 21 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 7 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 8 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 10 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 10 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 10 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 10 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 11 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 12 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 13 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Josef Maršálek upekl čokoládovou buchtu z batátů: Mramorovaná poleva doladí chuť hutného dezertu, říká cukrář
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Další recepty
Tématické fráze: krucanky kynute krucanky recept krucánky recept kynute krucanky krucanky těsto vypracovat těsto v robotu krucánky s mákem jogurtové těsto krucánky od hrušky krucánky od ládi hrušky
Suroviny: voda, jogurt bílý, olej, vejce, sůl, mouka polohrubá, droždí, cukr, mák, kmín celý, sůl, semínka sezamová
Jogurtové krucánky "na počkání"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVl0
20 názorů