Houby v octě
Pro tento způsob zavařování se hodí houby spíše tvrdší, aby se při vaření nerozpadly nebo nebyly nevzhledně kašovité. Jejich použití je celkem široké, například jako přísada do omáček nebo polévek. Můžeme je použít i jako chuťovku ve studené kuchyni.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 167 kJ / 40 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,00 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 10. 2016 22:31
14. 9. 2014 22:59
13. 9. 2014 13:56
11. 9. 2014 10:04
11. 9. 2014 07:01
11. 9. 2014 01:18
31. 8. 2014 09:04
http://www.toprecepty.cz/recept/28382-zavarene-vac...
30. 8. 2014 20:47
30. 8. 2014 19:25
30. 8. 2014 19:20
21. 8. 2014 13:43
20. 3. 2009 15:36
20. 3. 2009 14:13
A ač není sezóna, stejně budu brzo zavářet - kazí se nám jablka a červenou řepu je taky třeba zpracovat
20. 3. 2009 14:10
20. 3. 2009 13:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 13 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 17 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 4 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 5 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 6 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 7 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 7 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 7 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 9 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 9 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Kromě nakládání a sterilování hub v octě, tuku a vlastní šťávě je můžeme ještě naložit do soli. Poradíme, jak postupovat
Jak zavařit houby v octu nebo sladkokyselém nálevu. Poradíme osvědčené recepty, které se vyplatí znát
Další recepty
Tématické fráze: zavařování hub zavařování hub s dekem zavarovane houby houby zavarovani zavařování hub deko nakládání hub do octa zavařování hub do deka recept na zavařovaní hub zavařování hub recept nakládání hub na kyselo houby naložene v deku nakládání hub do deka lišky v octě zavařovaní lišek houby v octě s cibulí zavarovane houby recept nakládání hub zavarovani hribku zavarovani houby houby v deku
Suroviny: houby čerstvé, voda, ocet, deko, sacharin, cibule
Houby v octě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZQp
15 názorů