Steaky "nadivoko"
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 317 kJ / 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,31 g |
Tuky | 1,32 g |
Vláknina | 4,42 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 25,96 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Použity byly steaky z bizoního masa, ale hodí se na všechny druhy kvalitního hovězího.
Maso nesolíme, sůl vytahuje šťávu.
Alkohol a ovocný ocet zkřehčí maso, pokud nebylo primárně skladováno a dostatečně dozráváno pro potřeby steakové úpravy.
Konečný výsledek má lehce "divokou" chuť podtrhnutou jalovcem, brusinkami - záměrně použito na bizoní maso, které je také chutí trochu jinde než čisté hovězí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 8. 2021 07:10
9. 3. 2015 01:35
8. 3. 2015 02:01
6. 3. 2015 17:46
4. 3. 2015 21:47
3. 3. 2015 20:32
2. 3. 2015 18:10
2. 3. 2015 12:23
2. 3. 2015 10:08
2. 3. 2015 08:34
2. 3. 2015 01:20
1. 3. 2015 23:30
1. 3. 2015 21:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 7 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 7 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 8 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 9 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 10 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 10 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 10 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 10 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 10 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zavařit houby v octu nebo sladkokyselém nálevu. Poradíme osvědčené recepty, které se vyplatí znát
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
5 častých chyb při přípravě steaků: Na co si dát pozor, aby byly steaky dokonalé
Další recepty
Tématické fráze: marináda na hovězí steak steak nakládání masa na steaky steaky nakládání steaků bizoní steak marináda na steaky stejky nakládání masa do alkoholu marinada na steak marinády na steaky nakládání steaků z hovězího recept stejk jak na steaky steak recept recepty na steaky marinády na hovězí steaky marinada na hovězi steaky hovězí steak brusinky steak recepty
Suroviny: steak hovězí, tymián sušený, jalovec, koření nové koření, pepř, ocet jablečný, víno portské, olej, marináda, máslo, brusinky zavařené
Steaky "nadivoko"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqj1
13 názorů