Zelné tyčky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 366 kJ / 3 195 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,75 g |
Tuky | 156,50 g |
Vláknina | 21,50 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 2,01 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 375,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tyčinky jsou z receptu na zelňáky, které dělávala už moje babička. Vykrajovat tvary jsem ale byla líná, tak jsem to vyřešila po svém a super rychlovka pro návštěvu je na světě :)
Pokud pokrm připravujete pro děti: kyselé zelí je vhodné pro děti od 1 roku
Mé další recepty najdete na http://mamavkuchyni.blogspot.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 5. 2015 09:57
Tak já nevím, možná se častou konzumací zelí oslabuje jeho chuťové vnímání Což vás šlechtí, neb zelí jak známo je móc zdravé Jsem si jistá, že rukama to nebude
5. 5. 2015 09:50
casino: A nezapomněl nakonec pan Casino to zelí do těsta přidat?
5. 5. 2015 09:31
casino: Taky jsem to pochopila nějak jinak
5. 5. 2015 09:22
casino: aha, tak to sme si nerozumeli. No, svoju kapustu už nemám, ale keď budem mať, tak vyskúšam.
5. 5. 2015 09:02
zizala: tejaja:
Tak nevím, kde jsem soudruh udělal chybu, ale pokud jsem to blbě napsal, tak se omlouvám...
Chtěl jsem říci, že jedině pekař já v tyčinkách cítil zelí. Tedy, že nikdo jiný tu prima přismrádlou chuť qašeného zeliska nepoznal a mysleli si, že dědkovi se trošku nepodařily (tyto tyčky jsou relativně tvrdé) všemi oblíbené tvarohové tyčky 1:1:1
Možná jsem tyče trošku přepekl, ale paní casinová ze zkušebních vzorků furt cítila nedopečenou mouku
(pro ilustraci přidáno fotto, posléze ho smáznu
Tak nevím, kde jsem soudruh udělal chybu, ale pokud jsem to blbě napsal, tak se omlouvám...
Chtěl jsem říci, že jedině pekař já v tyčinkách cítil zelí. Tedy, že nikdo jiný tu prima přismrádlou chuť qašeného zeliska nepoznal a mysleli si, že dědkovi se trošku nepodařily (tyto tyčky jsou relativně tvrdé) všemi oblíbené tvarohové tyčky 1:1:1
Možná jsem tyče trošku přepekl, ale paní casinová ze zkušebních vzorků furt cítila nedopečenou mouku
(pro ilustraci přidáno fotto, posléze ho smáznu
5. 5. 2015 08:09
casino: A čo íné ako kapustu by ste chceli v kapustových tyčinkách cítiť?
5. 5. 2015 06:34
casino: Otické je výrazné a dobré. Podle mne by mělo být zřejmé, z čeho tyčky jsou, takže bych spíš považovala za minus, kdyby z nich zelí cítit nebylo Já dělám čtverečky, ne tyčky, používám zelí doma kysané a je cítit tak akorát, příjemně
4. 5. 2015 22:06
Tak nevím, kde jsem soudruh udělal chybu, ale jedině pekař já v tyčinkách cítil zelí (otické)
Ale je fakt, že s těstem se dobře pracuje
Zkusil jsem tyčinky rádlovat z plátu přímo na plechu a po upečení jdou krásně od sebe
Ale je fakt, že s těstem se dobře pracuje
Zkusil jsem tyčinky rádlovat z plátu přímo na plechu a po upečení jdou krásně od sebe
2. 5. 2015 15:30
Skvělý nápad, určitě je udělám, zrovna se mi to hodí - díky
29. 4. 2015 12:20
Posílám bodíka a určitě vyzkouším, kyselé zelí máme moc rádi ve všech podobách :o)
29. 4. 2015 10:21
1974andrea:Tobě se člověk neschová, viď Jsem byla oslovena, tak tu s váma začínám válčit, díky
29. 4. 2015 09:09
Baruš, co ty tady? Vítám tě Tyčky vypadají perfektně, takové to domácí chroupání, super
29. 4. 2015 08:24
Super
29. 4. 2015 08:07
Prima recept a i blog máš senzační +
29. 4. 2015 06:38
Výborný recept. Niet k tomu čo dodať.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 20 minutami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 9 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 9 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 10 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 10 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 11 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 12 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 12 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 13 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravovat zimní ovocné saláty. Takto můžete zdravě nahradit moučníky
Zimní saláty podle oblíbených receptů. Zelí, cibule a kořenová zelenina - snadno dostupné suroviny pro zdraví a sílu
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Tématické fráze: zelné tycinky zelňáky rychlovka na plech zelne slane tycinky tyčinky ze zelí slané tyčinky se kysaným zelím tyčinky s kysaným zelím tvrdé tyčinky na chroupání zelné tyčinky recept výborné křupavé zelnáky k vínu slané zelné tyčinky slane tycinky z kysaného zelí tyčinky z kysaného zelí zelné čtverečky k vínu slané tyčinky se zelím zelne susenky zelné pečivo k pivu tyčinky kyselé zelí zdravé tyčky zdravé slané tyčky recept cuketové tyčky
Suroviny: zelí kysané, mouka polohrubá, mouka hladká, sádlo, sůl, paprika sušená sladká, pepř, kmín celý, koření
Zelné tyčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D2XK
20 názorů