Libečkové "maggi" - polévkové ochucovadlo II.
Různá ochucovadla jsou nedílnou součástí každé kuchyně. Libeček je jednou z oblíbených a často používaných bylin. V kombinaci s dalšími zelenými listy připravíte chutné a zdravé ochucovadlo nejen do polévky.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je z Dadalovy kuchařky.
Moje recepty a fotopostup najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 5. 2015 07:49
yanull:Jani, já si myslím, že by to mohlo být tím mletím. Já to podruhé ochutnala už před vařením a už i to bylo hořké. A tím redukováním to bylo úplně zabité Dám tomu možná ještě šanci a zkusím to, jako tady, jenom nasekat ručně nebo v mixéru.
19. 5. 2015 07:47
yanull: Jani a víš, že můžeš mít pravdu? Jana R. to asi ještě neochutnala, jestli to nemá hořké. Ale na to mlýnku mi to přijde jako možnost.
19. 5. 2015 06:15
1974andrea: Nemám to ověřené, ale nic bych za to nedala, že tam nějaká reakce vznikne při mletí. Chtělo by zkusit, jestli to není už zhořklé před vařením. Mlýnky na maso bývají většinou hliníkové, může to být i tím.
P.S. Je to reakce na poznámku k receptu Jany R.
P.S. Je to reakce na poznámku k receptu Jany R.
18. 5. 2015 20:04
petram:Peti, já jsem tam ani majoránku nedávala, přišlo mi to zbytečné na takové množství libečku, nebyla by tam ani cítit. Libeček je silně aromatický. A bylo to, jako bych vařila pelyněk
18. 5. 2015 20:00
Já jsem měla maggi podle Jany R. také hořké. Myslím, že je to tím, že se tak dlouho vaří majoránka, ta ráda hořkne. A asi ani libečku samotnému to dlouhé vaření nesvědčí.
18. 5. 2015 13:11
To vypadá jedle, hned dneska natrhám a vyzkouším, děkuji
18. 5. 2015 13:01
Dobrá kombinace, zkusím +
18. 5. 2015 12:45
Teda fakt nechápu, proč jsi měla to maggi podle Jany R. hořké....Jinak také dobrá kombinace
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 14 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
babice uvařila před 1 hodinou
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 3 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 4 hodinami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 4 hodinami
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 4 hodinami
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 4 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 5 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 5 hodinami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 6 hodinami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: maggi libecek domácí magi domácí maggi libeček magi recept konzervace libečku pasta z libečku libeček recepty využití libecku recept na domácí maggi polévkové koření z libečku libeček domácí magi libeček konzervace domácí maggi recept magi libeček recept maggi catni z libecku libeček maggi libeček magi recept na magi libeckova pasta
Suroviny: libeček, libeček, kopřivy, celer, sůl, olej slunečnicový
Libečkové "maggi" - polévkové ochucovadlo II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V9P1
23 názorů