Lehká frittata
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 115 kJ / 506 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,86 g |
Tuky | 29,55 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 797 mg |
Sodík | 399 mg |
Sůl | 0,76 g |
Sacharidy | 20,87 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 6. 2015 12:27
To bude vážně dobrota! Už mám uloženo. Jednoduché a docela i dietní lehké jídlo. +
30. 5. 2015 12:32
hosta: No jistě, vždyť já chválím a taky jsem ti dal bod.
Můj komentář byl jak se sluší jen doplnění receptu a ne celý nový recept.
No a vidíš, děláte doma selskou omeletu a netušíte, že je to francouzská kuchyně
Můj komentář byl jak se sluší jen doplnění receptu a ne celý nový recept.
No a vidíš, děláte doma selskou omeletu a netušíte, že je to francouzská kuchyně
30. 5. 2015 09:44
29. 5. 2015 21:35
Dík za nápad k dnešnímu obědu, místo Lučiny dávám zakysanou smetanu
29. 5. 2015 21:30
Pěkné+
29. 5. 2015 18:31
Drobek: - to taky občas přijde na řadu, říkáme tomu selská omeleta Tohle bylo ale cíleně jen takto podle receptu s lučinou a zeleninou
29. 5. 2015 17:30
Abych pravdu řek tak fritata patří mezi jídla které směle můžem nazvat "ukliď si v lednici".
To není nic špatného, chci říct, že se tam může dát vlastně téměř cokoli, jediná podmínka je, že tam patří našlehaná vejce. My fritatu moc rádi.
Jen ještě podotknu, že je dobré dát ji nakonec, když vejce ztuhnou vespod dát ji pod gril. Tak to aspoň dělá Jacques Pépin.
Bod je snad samozřejmý.
To není nic špatného, chci říct, že se tam může dát vlastně téměř cokoli, jediná podmínka je, že tam patří našlehaná vejce. My fritatu moc rádi.
Jen ještě podotknu, že je dobré dát ji nakonec, když vejce ztuhnou vespod dát ji pod gril. Tak to aspoň dělá Jacques Pépin.
Bod je snad samozřejmý.
29. 5. 2015 13:42
Mnam, tohle je mi moooc sympaticky. Delala jsem neco podobneho, ale jen z bilku. Bodik
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 10 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 11 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 13 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 15 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 38 minutami
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 8 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 9 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 9 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 11 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 11 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 11 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 11 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
Co takhle dát si lehký bramborový salát? Jak udělat oblíbenou vánoční pochoutku bez majonézy?
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: zeleninová fritáta fritata frittáta fritata recept brokolicová fritata recept fritata apetitt frittáta recept frittata z pomazánka z lučiny jak se děla frittata frittáta recepty dietní frittata fritáta s houbami recept cuketová fritata selská bramborová frittáta frittáta s lučinou tuňákova frittáta lehke jidlo omeleta fritáta recept dietni fritata
Suroviny: pórek, paprika čerstvá červená, máslo, sůl, pepř mletý, vejce, jogurt, šunka
Lehká frittata
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPyz
8 názorů