Vývar z kančích opečených kostí, s masovými knedlíčky z papiňáku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 265 kJ / 1 019 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,72 g |
Tuky | 19,44 g |
Vláknina | 41,25 g |
Cholesterol | 382 mg |
Sodík | 3,56 g |
Sůl | 8,61 g |
Sacharidy | 117,56 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Po upečení kostí můžeme vývar připravit i v pomalém nebo obyčejném hrnci.
Pokud nechceme zavařit knedlíčky přímo do vývaru, můžeme je zavařit do osolené vody.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 11. 2022 16:36
7. 11. 2022 20:16
17. 6. 2015 22:30
Děkuji všem
17. 6. 2015 19:56
17. 6. 2015 12:06
17. 6. 2015 10:23
17. 6. 2015 09:42
17. 6. 2015 08:53
17. 6. 2015 07:22
17. 6. 2015 07:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 20 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 23 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno 30. 5. 2024 10:16
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno 30. 5. 2024 08:30
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Makronky
Virtuous0112 uvařil před 58 minutami
Tiramisu od Itala
Veronika.Hrozna uvařil před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 12 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 12 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 13 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 13 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 13 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 13 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 14 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Játrové knedlíčky posunou vývar na vyšší level. Zkuste je s pomocí videonávodu
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Další recepty
Tématické fráze: kančí polévka polévka z kančích kostí kančí výpečky polévka z kančího masa kančí kosti vývar z kostí divočáka polévka z divočáka kanci polivka vyvar z divocaka kančí hřbet s kostí jak zavařit vývar polevka z kance vývar z kančího masa kančí maso polévka vyvar s masovými kuličkami polebka z kanciho masa vývar z opečených kostí polivka zkanciho masa polívka z divočáka polévka z kančího
Suroviny: kosti kančí, cibule, česnek, pepř celý, koření nové koření, sůl, celer, mrkev, petržel, cibule, libeček, maso, mrkev, vejce, máslo, česnek, cibule, solamyl, petrželka, zázvor mletý, pepř, sůl, strouhanka
Vývar z kančích opečených kostí, s masovými knedlíčky z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1DB0
10 názorů