Hovězí kližka na jablku a mrkvi, dušená v papiňáku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 8 048 kJ / 1 924 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 166,61 g |
Tuky | 46,03 g |
Vláknina | 57,60 g |
Cholesterol | 411 mg |
Sodík | 859 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 149,61 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Smetany můžeme dát i menší množství. Záleží, jak chceme mít omáčku hustou. Víno můžeme nahradit hovězím vývarem. Závěrečnou chuť omáčky můžeme doladit pár kapkami citronové šťávy.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 11. 2015 21:12
5. 11. 2015 22:00
4. 11. 2015 18:19
mika59:Kombinace masa,ovoce a zeleniny je u nás oblíbená,tak zkouším
hanes24:Jiříku bramborovou kaši nastavenou pohankou,nebo kroupama mám i já moc rádaU těch kousků jablek a mrkve mi příjde,že ta chuť po rozmixování je lepší
3. 11. 2015 10:54
2. 11. 2015 22:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 16 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 18 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 20 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 21 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 1 hodinou
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 5 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 8 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 9 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 9 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 9 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 9 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak vybrat hovězí přední maso? Záleží, na co jej chcete použít
Další recepty
Tématické fráze: hovězí v mrkvi v papiňáku hovězí na jablkách hovezi klizka v mrkvi hovězí kližka hovezi s mrkvi v papinaku hovězí na mrkvi v papiňáku hovězí kližka recept hovězí kližka recepty hovězí kliška na mrkvi hovězí kližka recepty mrkev klizka na mrkvi dusene hovezi s jablkem jak se kraji kližka hovězí v papiňáku hovězí kližka mrkev recept kližka v papiňáku dušená mrkev v papiňáku hovězí kližka s mrkvi mrkev v papiňáku hovězí na jablkách a mrkvi
Suroviny: kližka hovězí, cibule, jablko, mrkev, víno červené, smetana, česnek, olej, máslo, sůl, pepř mletý, pepř, rozmarýn čerstvý, skořice
Hovězí kližka na jablku a mrkvi, dušená v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rnqB
5 názorů