Snídaně pro velké jedlíky
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 1 356 kJ / 324 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,29 g |
Tuky | 21,84 g |
Vláknina | 0,68 g |
Cholesterol | 538 mg |
Sodík | 481 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 13,26 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pripravujeme-li snidani pro vice lidi, znasobime mnozstvi ingredienci proporcim.
Taktez misto kecupu se daji pouzit ruzne omacky jako napr. Tabasco, kreativite se meze nekladou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 12. 2015 13:44
Kouzelné!!!
Něco podobného si občas dělám - říkám tomu - prkýnko moravského zemana!!! Jenom já tam mám domácí uzenou bokovinu, místo plátků osmažené slaniny, a kyselé okurky, a sterilované beraní rohy, a kousek nějakého zrajícího sýra, hermelínu, nivy... a na zapití pochopitelně pivo!!!!!!
Něco podobného si občas dělám - říkám tomu - prkýnko moravského zemana!!! Jenom já tam mám domácí uzenou bokovinu, místo plátků osmažené slaniny, a kyselé okurky, a sterilované beraní rohy, a kousek nějakého zrajícího sýra, hermelínu, nivy... a na zapití pochopitelně pivo!!!!!!
8. 12. 2015 14:21
Casey: V pohode píš bez interpunkcie, takých receptov je tu veľa a nie je ich problém prečítať.
8. 12. 2015 13:40
Vitko: Cary a hacky klidne doplnte, name klavesnici to bohuzel nejde, tak predem dekui :)
8. 12. 2015 11:00
Vitko: interpunkci může doplnit jen moderátor nebo admin. Pokud recept zkopíruješ k sobě a vložíš znova, objeví se jako tvůj recept Receptů bez interpunkce nebo třeba ve slovenštině tu máme plno a myslím, že to fakt nevadí, čitelné a srozumitelné to přece je.
8. 12. 2015 10:58
pokud to autorovi nebude vadit tak doplním háčky a čárky.
8. 12. 2015 10:46
Ota: ano, máme háčky i čárky, jenže autor žije v Americe, takže bude asi problém s klávesnicí , ale např. já to normálně přečtu !
K receptu nemám připomínku, dala bych si jen polovinu, ale šlo by to
K receptu nemám připomínku, dala bych si jen polovinu, ale šlo by to
8. 12. 2015 10:33
Nic proti seznamu surovin.
Jen upozornění: čeština má i háčky a čárky.
Rama není máslo.
Pokud je slanina opečená (a nevyndáme ji), pak po opečení klobásy musí být spálená.
Jen upozornění: čeština má i háčky a čárky.
Rama není máslo.
Pokud je slanina opečená (a nevyndáme ji), pak po opečení klobásy musí být spálená.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 11 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 11 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 13 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 19 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 7 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 7 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 7 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 8 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 8 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 9 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 10 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 10 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Teď vaří děda: Vepřový řízek v česnekovo-sýrovém těstíčku je šťavnatý a krásně voní česnekem
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Další recepty
Tématické fráze: pro velké jedlíky www recept na bokovinu
Suroviny: vejce, mléko, sýr, chléb, klobása, kečup sladký, rajče, máslo, slanina, máslo, sůl, pepř
Snídaně pro velké jedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jN9y
7 názorů