Sandokanova zeleninová směs po indicku
Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 095 kJ / 740 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,33 g |
Tuky | 52,77 g |
Vláknina | 23,56 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 238 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 43,93 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Předmětné indické koření koupíme ve speciálním obchodu, např. Shalamar, Praha 3, Govinda butik, Praha 1, nebo lze dohledat na internetu.
Výsledkem má být zahoustlá, lehce až mírně pálivá směs zeleniny, osvěžující chuti, která spolu s rýži příjemně zasytí bez pocitu plnosti. Recept jsem odkoukala od kamaráda z Indie. A abych nezapomněla - zeleninku si můžete i zaměnit, může být i klasické bílé zelí, cibule, zkrátka dle vaší chuti. Mně však chutná tato varianta.
Doufám, že hlavně milovníkům indické kuchyně bude chutnat.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 2 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 3 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 3 hodinami
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 6 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní kuřecí směs dle Borease
Přidáno před 6 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 17 minutami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 52 minutami
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 2 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 2 hodinami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 5 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 5 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 6 hodinami
Cuketa s mrkví, řapíky a pórkem v kuskusu
Magdalena.Dobromila uvařila před 6 hodinami
Kuřecí játra v marinádě
PetraCy uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Skvělý špekáčkový salát podle receptu od řezníka: Ochucený kečupem, worcesterem a majonézou chutná božsky
Saturejka výborně chutná k masu a hodí se při vaření luštěnin. Aromatická bylinka je hlavní složkou koření čubrica
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí směs po indicku kuře po indicku se zeleninou pálivá zeleninová směs smes po indicku cuketa po indicku směs s cuketou po indicku zeleninova směs s ryží kuřecí maso se zeleninou po indicku kureci po indicku jahly lilek po indicku s kuřecím masem kedluben po indicku zeleninovea indicka smes kuřeci prska na štavě s ryží zeleninová polévka po indicku calamada na indicky zpusob tncz nova
Suroviny: kedlubna, mrkev, lilek, cuketa, česnek, rajče, římský kmín mletý, koření garam masala, koření kitchen king, kurkuma, koření kari, paprika sušená pálivá, sůl, cukr hnědý, olej slunečnicový, máslo
Sandokanova zeleninová směs po indicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jNDR
0 názorů