Pečený hovězí krk s bramborovo-celerovým pyré
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 11 866 kJ / 2 836 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 198,86 g |
Tuky | 167,44 g |
Vláknina | 63,65 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 1,94 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 72,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 5. 2023 22:55
19. 1. 2016 11:10
18. 1. 2016 17:30
16. 1. 2016 21:07
16. 1. 2016 20:57
16. 1. 2016 18:29
16. 1. 2016 18:23
16. 1. 2016 17:43
16. 1. 2016 17:40
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 20 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Právě bylo uvařeno:
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 1 minutou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 1 hodinou
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 11 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 12 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 13 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 14 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 14 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 14 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 14 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 16 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí krk recepty hovězí krk pečený hovězí krk hovězí krček hovezi krk recept hovězí krk příprava hovězí krk na zelenině hovězí krk cena jak pripravit hovězí krk pečený krček hovězí krk pečený na zelenině recepty z hovězího krku hovězí krk na z celeru květákovo celerové pyré recept na hovězí krk recepty na hovězí krk hovězí veverka recept jak připravit hovězí krk recepty hovězí krk s bramborovou kaší hovězí krk top recepty
Suroviny: krk hovězí, cibule, zelenina kořenová, celer, sádlo, hořčice dijonská, víno červené, vývar, paprika čerstvá červená, koření nové koření, chilli, pepř, brambory, celer, smetana, máslo, libeček čerstvý, sůl
Pečený hovězí krk s bramborovo-celerovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mx43
9 názorů