Domácí pizzy od Krkovičky
Suroviny
Porce: 2 ks
Nutriční hodnoty
Energie | 4 615 kJ / 1 103 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,25 g |
Tuky | 18,88 g |
Vláknina | 9,32 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 194,77 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 4. 2016 12:00
zdenko, já si samozřejmě nemyslím, že je to z krkovičky jenom občas člověk některé texty přečte v rychlosti, tak se kolikrát zarazím Nemyslela jsem to smrtelně vážně, asi jsem měla přidat smajlíka, on ten psaný text si opravdu ostatní můžou vyložit všelijak.
30. 4. 2016 11:52
Petra:to jste mě pobavila, "od Krkovičky" myslet,že je to z krkovičky,no teda Mně to vůbec nevadí,aspoň vím hned od koho to je a že v tomto případě se můžu těšit na dobrotu.
30. 4. 2016 10:43
casino: Od mích 19 let mi říkají Krkovička, je to moje přezdívka již hodně let a proto k některým receptům přidávám od Krkovičky stejnou řádku let.
30. 4. 2016 10:40
Ale joo, napadlo. . . Ale je tu spousta kuchařek, které svůj "rukopis" otisknou do fotky pokrmu. Kolikrát hned vím, od koho recept je. Zviditelnění copyrightu u nich netreba. Ale dobrá, jsou to Tvé a některé i pro mně hezké recepty a já to respektuju. ))))))
29. 4. 2016 23:51
Pajaja: Petra:
Krkovička???
No, asi vás nenapadlo, že je to "Copyright", že
Krkovička???
No, asi vás nenapadlo, že je to "Copyright", že
29. 4. 2016 22:53
Je fakt že mě to taky mate, kolikrát mám pocit že ten recept obsahuje krkovičku.
29. 4. 2016 19:53
Pajaja: Některé recepty mám takto označené už z dřívějška.
29. 4. 2016 15:33
Proč ke každému svému receptu připojuješ ten úsměvnej dovětek "od Krkovičky"? Je to na tom to nejpodstatnější? Každý přece vidí, od koho recept je, když ho rozklikne. . . Trochu mě to odrazuje.
22. 4. 2016 08:12
Nadja: Nožem našprtaného, že se nožem jezdí po česneku a tvoří se hmota. Strašně rád hraji i stolní hru šprtec, kde se jezdí šprtátkem po hrací ploše, tedy šprtá.
21. 4. 2016 23:39
krkovicka.x: 1 stroužek našprtaného česneku Znamená to utřeného či rozdrceného nebo něco jiného?
Našprtaného či našroceného znám jen žáčka, který se učivo nadřel.
Našprtaného či našroceného znám jen žáčka, který se učivo nadřel.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 18 minutami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 8 minutami
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 27 minutami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 54 minutami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 1 hodinou
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 10 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 10 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 11 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 13 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Brownies cheesecake podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a překvapí netradiční chutí a vůní
Domácí poctivý pribináček: Lahodnou dětskou pochoutku připravíte jenom ze 3 surovin
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: domácí pizza recept na domácí pizzu recepty domácí pizza pizza recept domácí pizza obrázky recept na pizzu
Suroviny: mouka hladká, smetana, olej olivový, droždí, sůl, cukr, protlak rajčatový, koření oregáno, sůl, pepř, česnek, voda
Domácí pizzy od Krkovičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1NN0
10 názorů