Domácí pizzy od Krkovičky
Suroviny
Porce: 2 ks
Nutriční hodnoty
Energie | 4 615 kJ / 1 103 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,25 g |
Tuky | 18,88 g |
Vláknina | 9,32 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 194,77 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 4. 2016 12:00
zdenko, já si samozřejmě nemyslím, že je to z krkovičky jenom občas člověk některé texty přečte v rychlosti, tak se kolikrát zarazím Nemyslela jsem to smrtelně vážně, asi jsem měla přidat smajlíka, on ten psaný text si opravdu ostatní můžou vyložit všelijak.
30. 4. 2016 11:52
Petra:to jste mě pobavila, "od Krkovičky" myslet,že je to z krkovičky,no teda Mně to vůbec nevadí,aspoň vím hned od koho to je a že v tomto případě se můžu těšit na dobrotu.
30. 4. 2016 10:43
casino: Od mích 19 let mi říkají Krkovička, je to moje přezdívka již hodně let a proto k některým receptům přidávám od Krkovičky stejnou řádku let.
30. 4. 2016 10:40
Ale joo, napadlo. . . Ale je tu spousta kuchařek, které svůj "rukopis" otisknou do fotky pokrmu. Kolikrát hned vím, od koho recept je. Zviditelnění copyrightu u nich netreba. Ale dobrá, jsou to Tvé a některé i pro mně hezké recepty a já to respektuju. ))))))
29. 4. 2016 23:51
Pajaja: Petra:
Krkovička???
No, asi vás nenapadlo, že je to "Copyright", že
Krkovička???
No, asi vás nenapadlo, že je to "Copyright", že
29. 4. 2016 22:53
Je fakt že mě to taky mate, kolikrát mám pocit že ten recept obsahuje krkovičku.
29. 4. 2016 19:53
Pajaja: Některé recepty mám takto označené už z dřívějška.
29. 4. 2016 15:33
Proč ke každému svému receptu připojuješ ten úsměvnej dovětek "od Krkovičky"? Je to na tom to nejpodstatnější? Každý přece vidí, od koho recept je, když ho rozklikne. . . Trochu mě to odrazuje.
22. 4. 2016 08:12
Nadja: Nožem našprtaného, že se nožem jezdí po česneku a tvoří se hmota. Strašně rád hraji i stolní hru šprtec, kde se jezdí šprtátkem po hrací ploše, tedy šprtá.
21. 4. 2016 23:39
krkovicka.x: 1 stroužek našprtaného česneku Znamená to utřeného či rozdrceného nebo něco jiného?
Našprtaného či našroceného znám jen žáčka, který se učivo nadřel.
Našprtaného či našroceného znám jen žáčka, který se učivo nadřel.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kedlubnový salát
Přidáno před 5 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 6 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 18 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 20 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 21 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vepřová plec po Bakoňsku
OstravskyOtec uvařil před 1 hodinou
Maminčina ořechová bábovka
jana.mit uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s cizrnou
Lennulinka uvařila před 1 hodinou
Čevapčiči podle retro receptu
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Hovězí v žampiónech s brokolicí
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Duhový dort
Andreass uvařila před 3 hodinami
Brokolicová polévka se sýrem a smetanou
Fitulka uvařil před 3 hodinami
Silný slepičí vývar s nudlemi
.Bramburka. uvařila před 3 hodinami
Vídeňské brambory
obrovav uvařila před 3 hodinami
Zeleninová polévka s domácími nudličkami
ffrenciss666 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Poslední večeře princezny Diany: Lady Di si před tragickou nehodou dávala mořský jazyk, zeleninovou tempuru a omeletu
Radim dělá zálivky na saláty z fermentovaných rajčat: Propašovat se tam dá cokoliv, ale správný olej vytvoří symfonii
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: domácí pizza recept na domácí pizzu recepty domácí pizza pizza recept domácí pizza obrázky recept na pizzu
Suroviny: mouka hladká, smetana, olej olivový, droždí, sůl, cukr, protlak rajčatový, koření oregáno, sůl, pepř, česnek, voda
Domácí pizzy od Krkovičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1NN0
10 názorů