Dort - květinové sudy s krokusy a břečťanem
Suroviny pro 40
40
Nutriční hodnoty
Energie | 54 241 kJ / 12 964 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 344,80 g |
Tuky | 369,80 g |
Vláknina | 50,60 g |
Cholesterol | 4,19 g |
Sodík | 4,07 g |
Sůl | 9,15 g |
Sacharidy | 2 038,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
https://www.toprecepty.cz/recept/18933-kakaovy-ole...
ještě jednou vše nejlepší, mami :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 6. 2016 20:44
29. 5. 2016 18:42
18. 5. 2016 15:15
15. 5. 2016 11:54
15. 5. 2016 11:36
15. 5. 2016 08:13
15. 5. 2016 08:06
15. 5. 2016 07:41
14. 5. 2016 21:29
14. 5. 2016 21:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 16 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 18 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 19 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 20 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 1 hodinou
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 5 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 7 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 8 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 8 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 9 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 9 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 9 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: dort sud prkna z marcipánu sudy na kytky sud dort dort sud postup květiny v sudech kytky krokusy květinový dort z araňžerské hmoty květináče s břečťanem dort jako pohár květinové lístky na dort marcipánový sud kytky v sudu krem s brectanem dort sudy marcipánový dort s květinami korpus na sud dotry sudy postup na dort sud krokus z marcipanu postup
Suroviny: vejce, sůl, cukr písek, olej, kakao, mouka hladká, vejce, sůl, cukr, olej, kakao, mouka hladká, voda, mouka polohrubá, rama créme bonjour, tvaroh měkký, cukr moučkový, jahody čerstvé, marmeláda pikantní, cukr, mléko sušené, voda, med, mandlové aroma, potravinářské barvivo,
Dort - květinové sudy s krokusy a břečťanem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pmAQ
10 názorů