Naložený pivní sýr s cibulí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 782 kJ / 665 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 66,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13,20 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 12. 2013 23:39
jerry-05: Tak to jsem ráda, že někdo po letech vyzkoušel tuhle pecku a pochutnal si. Točím doma ty své staré recepty dokola a někdy mě mrzí, že jsou tu na Topreceptech tak dlouho, že je už ani nikdo nevytáhne...přitom jsou skutečně vynikající... Takže moc děkuji.
30. 12. 2013 21:11
Naprosta lahudka, dojidam posledni zbytky, po dvou tydnech v lednici to nema chybu! Bod!!!
7. 9. 2010 19:19
Janulo, promiňte, teprve teď jsem čistě náhodou objevila váš dotaz... No, ale já stejně nevím, co to je peprňák, nikdy jsem to slovo neslyšela. Tak neporadím, omlouvám se... Třeba někdo jiný bude vědět. Díky za důvěru, se kterou se na mě obracíte, bohužel jsem ji zklamala.
20. 7. 2009 14:41
ahoj,zkusila jsem Váš recept a mělo to veliký úspěch,proto bych Vás chtěla poprosit o radu.Můj tchán stále básní o peprňáku,zkusila jsem ho podle receptů co jsem našla ,ale nebylo to ono,máte s tím nějakou zkušenost a můžete mi prosím poradit jak na to??????????????? Díky a čau.
10. 5. 2009 21:15
šmankotky!! už se těším až to okoštuju!! jinak lilek jsem prubla a není to špatné
10. 5. 2009 13:18
Jo a Ď za fotečku !
10. 5. 2009 13:17
Jani, dofám, že se do dvou dnů ozveš s názorem!
10. 5. 2009 11:12
Eli, sýr už je naložený!! Přidám foto, ale až budu vkládat oběd Mimochodem, segra nabyla dojmu, že my ani nevíme, co to lilek je, tak jsem využila možnosti, kterou tady máme a recept jí doporučila
10. 5. 2009 07:54
9. 5. 2009 22:44
Jani, každý máme jiné chutě, ale potěšilo mě, že o receptu "mluvíte" se ségrou na vzdálenost Orlová - Kanada...
Doufám, že alespoň receptem "naložený pivní sýr" uspokojím tvůj jazýček.
Tak že lilek u tebe nee... Ale sýr, to by měla být jistota
Doufám, že alespoň receptem "naložený pivní sýr" uspokojím tvůj jazýček.
Tak že lilek u tebe nee... Ale sýr, to by měla být jistota
9. 5. 2009 22:31
No, Eli, popravdě, není to zrovna moje parketa, ale dá se to jíst. Zrovna jsem mluvila se segrou z Kanady přez skype ona říkala, že oni to mají moc rádi. No, mne to zas tak moc neoslovilo, ale určitě to sníme.(mluvím o lilku, samozřejmě)
9. 5. 2009 21:47
Tak to stojí za vyzkoušení. Ukládám a dávám bodík
9. 5. 2009 19:18
Jani, tak jak s tím lilkem? Doufám, že aspoň trochu chutná, my ho opravdu milujeme, totiž...
9. 5. 2009 18:38
Jéé, hned zítra jdu koupit toho smraďocha!!! Teď jdu zrovna vyzkoušet ten tvůj lilek, co jsem taky naložila!
9. 5. 2009 16:55
On ten pivní sýr je takový pevný, dobře drží konzistenci a zároveň dobře natáhne okolní chutě... Jednou jsem zkoušela z Romaduru, bylo to dobré, ale nebylo to tak úplně ono...
Chuť Limburského sýra si teď nějak nevybavuji, i když i tady je k dostání. Ale klidně to, Michale, zkus a pak se nezapomeň ozvat...
Chuť Limburského sýra si teď nějak nevybavuji, i když i tady je k dostání. Ale klidně to, Michale, zkus a pak se nezapomeň ozvat...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 9 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 11 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 13 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 14 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 1 hodinou
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 2 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 2 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 2 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 3 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Drahomirakotlanova uvařila před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
Zuzanka A uvařila před 3 hodinami
Zelný salát aneb falešná treska
Janet.P uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Znáte nejlepší náplň do vosích hnízd či včelích úlků? Základní žloutkovou náplň ochutíme oblíbenou surovinou
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Další recepty
Tématické fráze: pivní sýr naložený sýr limburský sýr pivní sýr recept nakládaný pivní sýr jak nalozit syr peprňák naložený balkánský sýr pivní sýr recepty dobre syry pivni recept na pivní sýr naložený sýr recept pivny syr sýr peprňák jak nalozit syry naložený sýr v oleji jak naložit pivní sýr naložit sýr recept pivní sýr recepty pivni syr
Suroviny: sýr pivní, cibule, olivy zelené, kapie sterilovaná, olivy zelené, petrželka zelená, ocet, olej, voda, pepř černý, kmín mletý, sůl
Naložený pivní sýr s cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/48K6
17 názorů