Maso z mladého býčka na celeru
Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Energie | 6 696 kJ / 1 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 235,66 g |
Tuky | 45,82 g |
Vláknina | 36,75 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 900 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 49,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 4 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 6 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 6 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 9 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 1 hodinou
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 2 hodinami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 2 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 2 hodinami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 3 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 4 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí z mladého bycka hovězí z mladého býčka recept mladý býček hovězí kýta z mladého býka jaké je maso z bycka z mladeho bycka hovězí kýta z mladého býčka recept mladý býček recepty co uvařit z mladého býčka hovězí maso na celeru maso na celeru hovězí kýta z mladého býčka mladý býček gulas hovezi z bycka hovězí mladý býček kyta z bycka recepty z býčka mladý býček maso recepty maso z mladeho bička hovězí zadní z mladého býčka
Suroviny: maso hovězí, celer, cibule, česnek, kmín drcený, koření adžika, paprika sušená uzená, koření nové koření, bobkový list, ghee, sůl, pepř
Maso z mladého býčka na celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6Nnn
0 názorů