Moravský vrabec
Až ucítíte z trouby vůni Moravského vrabce, už se vám budou sbíhat sliny! Ať ho budete jíst jen s chlebem a okurkou, nebo si k němu uvaříte knedlík se zelím, v každém případě si pochutnáte!
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 030 kJ / 724 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,81 g |
Tuky | 21,98 g |
Vláknina | 14,55 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 671 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 24,85 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 1. 2024 16:40
Kesin: Když protlak, tak je dobré ho trošku orestovat přímo v základu, na tuku. Ztratí kyselost a dá pokrmu barvu. Ptatí třeba i u guláše.
19. 1. 2024 15:53
Ano, lžička protlaku nic nezkazí. Naopak maso je takové tmavší a pikantnější. Jedl jsem to v mnoha restauracích . Na mou otázku řekli že přidávají protlak nebo kečup.
8. 4. 2022 11:05
Olda: rajský protlak. A to jste viděl kde?
20. 12. 2020 23:59
"Naložením" získá maso skvělou chuť. Už mám přidáno v oblíbených receptech. Děkuji autorce za sdílení receptu!
7. 10. 2016 11:28
když moravský tak ještě 1 lžička rajský protlak
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 2 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 59 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 1 hodinou
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 2 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 3 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 4 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 5 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Ronnykush uvařila před 5 hodinami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Tesco uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vepřové výpečky jsou poměrně levné jídlo a s knedlíkem a zelím tvoří výborný nedělní oběd. Vyzkoušejte je podle našich rad
Recepty z českých filmů: Nadýchaná a rychlá bublanina paní Mráčkové skvěle chutná s jahodami
Jak správně uvařit zelí, aby bylo chutné a zachovalo si blahodárné účinky. Poradíme, jak na to
Další recepty
Tématické fráze: moravský vrabec se zelím moravský vrabec se zelím recept moravský brabec se zelím moravský vrabec se zelím recepty moravsky vrabec vepřové moravský vrabec se zelím vrabci se zelim moravsky vrabec recepty vrabec se zelim pečení vrabci se zelím peceny vrabec se zelím pečení vrabci moravsky vrabec recept moravský vrabec s červeným zelím moravští vrabci recepty moravský vrabec se zelím veprový vrabec se zelím moravsky brabec recept recept moravsky vrabec recept na moravský vrabec
Suroviny: plecko vepřové, bůček, sádlo, cibule, česnek, kmín celý, sůl, pepř mletý, mouka hladká, voda
Moravský vrabec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GVVy
6 názorů