Aténská jehla
Suroviny
Porce: 2-4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 591 kJ / 1 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,20 g |
Tuky | 98,29 g |
Vláknina | 9,83 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 1,84 g |
Sůl | 4,40 g |
Sacharidy | 17,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Není vůbec třeba cokoliv solit, protože kořenící směs gyrosu je slaná dost!!!
Recept mám z obalu od gyrosu, ovšem dost upravený a změněný-možná, že už to není jehla Aténská, ale Česká.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 5. 2009 20:52
Patricie, to mi fakt dělá radost, že jsem tě inspirovala a dej sem také fotky, to je moc fajn
29. 5. 2009 20:00
Krásná fotka.Já mám po problému co udělat. Každý den přemýšlím co uvařit a díky tobě Bibi už to vím. +
29. 5. 2009 19:01
Marys, taky jí velmi ráda dělám na grilu venku, bohužel nám počasí jaksi nepřeje, no jo no, co už naděláme
Všem děkuji za pochvalu
Všem děkuji za pochvalu
29. 5. 2009 17:58
Špízy jsou u nás ve velké oblibě, v zimě na grilu v troubě, ale lepší v létě venku. Posílám bodík
29. 5. 2009 17:40
No Bibi, to je ale mňaminka a ty fotky jsou moc pěkný povedly se ti máš zaslouženýho boďana
29. 5. 2009 17:32
Bibinkotak tomu říkám paráda.Ještě cítím na jazyku včerejší večeři a ty přijdeš s tímhle.Ještě že není manžel zase doma,jinak už by to bylo k dnešní večeřičce.A teplá večeře každý den,to už bych je moc rozmazlovala,né? Samozřejmě jde do oblíbených a jelikož jdu rozmražovat krůtí na zítřejší oběd nakrájím všechno,dokoupím Gyros koření a jdu na to.Zítra je večeře jasná
29. 5. 2009 16:51
Páni,jen se koukám na fotky a hned bych si jednu dala
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 47 minutami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 3 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 3 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 4 hodinami
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 6 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 7 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 47 minutami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 1 hodinou
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 2 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 3 hodinami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 5 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 5 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 6 hodinami
Cuketa s mrkví, řapíky a pórkem v kuskusu
Magdalena.Dobromila uvařila před 7 hodinami
Kuřecí játra v marinádě
PetraCy uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Manželé se „z donucení“ pustili do přípravy hot dogů: Vyrábíme vlastní klobásy, v obchodech jsme si nevybrali, říkají
Poslední večeře princezny Diany: Lady Di si před tragickou nehodou dávala mořský jazyk, zeleninovou tempuru a omeletu
Jak poznat správně zralé avokádo. Jak ho jíst a jak z něj připravit mexické guacamole
Další recepty
Tématické fráze: co uvařit k obědu recepty co lehkeho k obedu něco lehkého k obědu gyros recept na jehle athenská jehla jehla na gyros gyros na jehle co udělat k obědu jak uvařit něco lehkého lehké recepty k obědu co uvařit k obědu jehla lehký oběd recept špízy a jehly recepty příprava gyrosu recepty co k obědu gyros recept na jehlach jehla na maso obedy recepty jehla recept
Suroviny: maso, špek, koření gyros, paprika, rajče cherry, žampióny, cibule lahůdková, mouka hladká
Aténská jehla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NxnK
37 názorů