Smažené mlíčí
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 12. 2016 01:56
17. 12. 2016 21:05
17. 12. 2016 20:59
16. 12. 2016 13:46
Naznačil jsem to níže, ale asi ne dost srozumitelně (či kategoricky? ale mlíčí co si pohovělo v mrazáku je po tepelné úpravě jiné než čerstvé (či nemrazené z lednice).
Prosím, prosím, oči dělám, zkuste sehnat živou rybku s mlíčím, či před Svátky hmotně "zainteresovat" (na to jsou nejlepší makronky) zabíječe kaprů, že aby vám mlíčí schraňoval...
A pak usmažte (uvařte) vedle toho mraženého.
No, je to jako nebe a gajdy, uvídíte či spíše pochutíte
15. 12. 2016 17:08
12. 12. 2016 17:58
12. 12. 2016 17:31
12. 12. 2016 09:26
11. 12. 2016 21:02
Kapří mlíčí (nemražené) patři k lehce dostupným tuzemským delikatesám
Akorát se příprava nesmí přešvihnout s délkou tepelné úpravy I do polévky dávám mlíčí až na samý závěr vaření - zůstane jako "máslo"
Mlíčí z větších kusů mívá často na spodních částech laloků zaděláno na ukládání tuku. Mnohdy tuk takřka splývá s mlíčím a obtížně ho lze rozeznat zrakem, či hmatem (podobné je to s tukem na spodku břicha)
I malé množství rybího tuku dokáže (i v polévce) pokazit chuťový zážitek z jídla
Existuje jednoduchý způsob, jak se tuku dobrat a spolehlivě jej odstranit: Stačí rozdělené vnitřnosti hodit do studené vody ať si naposledy zaplavou a takřka okamžitě tuk, nebo vnitřnost s tukem vyplave na hladinu. Čisté maso odebereme, z ostatního odstraníme tuk (pro kontrolu maso znovu dáme do vody) a máme čisté vnitřnosti k další kuchyňské úpravě
...a blízko, blizoučko Štědrý den
11. 12. 2016 19:45
11. 12. 2016 18:58
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 6 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 8 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 10 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pastýřská pomazánka se smetanou
tara23 uvařila před 4 minutami
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 2 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 3 hodinami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 4 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 4 hodinami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 5 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 5 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Jak na kapří vnitřnosti? Jikry a mlíčí můžete nakládat i smažit, rybář Lacina ve videu prozrazuje své tipy
Další recepty
Tématické fráze: smazene mlici mliči smažené rybí jikry a mlíčí recept na mlíčí jak naložit jikry a mlíčí co s mlíčím uprava mlíčí s z kapra mlíčí z kapra do polévky recept naložené mlíčí a jikry jak uvařit mlíčí kapři mliči smažené kapří jikry smažené mlící a jikry jak upravit mlíčí z kapra mražené jikry a mlíčí smažené jikry smažené rybí mličí kapří mlíčí recept recept mlíčí jak upravit mlíčí
Suroviny: kapr, vejce, mléko, mouka hladká, strouhanka, pepř, olej
Smažené mlíčí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oWZz
11 názorů