Býčí žlázy na kmínu
Suroviny
Porce: 3 velké
Nutriční hodnoty
Energie | 1 732 kJ / 414 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,74 g |
Tuky | 29,70 g |
Vláknina | 10,83 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 28,11 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Mouku můžeme nahradit solamylem. V tom případě maso promíchané s paprikou zalijeme pouze vodou a po cca 8 minutách přidáme 1 lžičku solamylu rozmíchanou v troše vody. Poté vaříme pouze 2 minuty.
Pokud na přílohu použijeme noky, můžeme je po uvaření promíchat v pánvi s měkkým masem a teprve pak servírovat.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 1. 2017 22:13
14. 12. 2016 20:13
14. 12. 2016 20:12
cekrops: Tady si s těmito"vejci"můžeme dělat,co se nám zlíbí
Díky za komentáře i hodnocení
14. 12. 2016 17:34
14. 12. 2016 12:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 15 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 21 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 44 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: recept na býčí žlázy byci zlazy recepty na byčí žlázy býčí žlázy recept příprava býčích žláz úprava býčích žláz býčí žlázy recepty jak připravit býčí žlázy uprava bycich kouli recepty býčí koule recepty býčí žlázy recept býčí žlázy recepty z býčích zlaz recept na býčí koule uprava byčí žlazy byčí žlázy na smetaně příprava býčích žlázy byčí žlázy - úprava recept na úpravu býčích žláz býčí žlázy příprava
Suroviny: býčí žláza, olej, máslo, kmín celý, cibule, paprika sušená sladká, česnek, mouka hladká, sůl, pepř mletý
Býčí žlázy na kmínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWrx
5 názorů