Sikulské žebírko
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 724 kJ / 651 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,38 g |
Tuky | 36,31 g |
Vláknina | 20,11 g |
Cholesterol | 108 mg |
Sodík | 4,13 g |
Sůl | 10,30 g |
Sacharidy | 51,78 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 3. 2018 15:25
Koubkova: díky!
28. 3. 2018 11:50
Uvařeno moc chválím
12. 3. 2018 12:53
Majolenka10: To mne moc těší
12. 3. 2018 07:55
Moc jsme si pochutnali,děkuji za připomenutí receptu. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1852665251...
4. 3. 2014 23:20
Irule: Jéé, foto z roku raz dva!. Ale je to docela dobré a věřím, že z kuřecího si nic pokazit nemohla
4. 3. 2014 20:47
na poslední chvíli jsem zjistila, že nemám žádné vepřové. Měla jsem ale kuřecí prsa a i tak to byla naprosto skvělé . Jani opět moc děkuji za skvělý oběd
13. 7. 2013 12:51
sikulské žebírko je specialita jen se musí umět udělat
11. 4. 2013 16:08
lomačka: tak koukám, poslední dobou samé recepty z let 08-09 a ty fotky, to je síla. No, musím se na to zaměřit a některé fotky vyměnit. Každopádně, tohle je bezva jídlo podobné segedinu
11. 4. 2013 13:45
Tak teď zrovna lítám po panu googlu, jestli mi něco vyplivne a mi to máme u nás na topkách ,Janino děkan, že si to sem hodila
4. 6. 2009 20:34
Jendo, vzpomínám, když jsme jeli někde vlakem a na nádraží, každý asi vzpomene, ty guláše a většinou oschlé knedlíky.. nevím, proč takový guláš a ta hospodská strava byla ta nejlepší. Teda, ne, že bych se stravovala v hospodách, ale tady tohle si vzpomínám ráda.
4. 6. 2009 20:29
Špagetko, klasikou skutečně nic nezkazíme a já se vžívám do dob dávno minulých "hospodského a bufetového stravování" a začínám vnímat tu szegedínovskou chuť žebírka.
Jani, už mám v oblíbených a díky za tip.
Posílám bodíka.
Jani, už mám v oblíbených a díky za tip.
Posílám bodíka.
4. 6. 2009 19:12
Hospodskou klasikou nic nezkazíme, já tam jen ještě přidávám ěpetičku koriandru a tymiánu
4. 6. 2009 14:24
Mám hlad
4. 6. 2009 13:11
Trochu česneku dávám i do segedínu, jen se to nesmí přehnat.
4. 6. 2009 12:12
Jani, jen jsem začala číst recept a uviděla 4 kotlety, povídám si : to je Jany recept, sjela jsem dolů a jasan bylo to tak Tvoje zamilovaný kotletky už mi tě prozrazujou. Taky dělám, skoro stejně, ale říkám tomu u nás Segedínský guláš, do kterého ovšem nepoužívám kotlety, ale libovější bůček. Nemění na tom nic, že je to dobrý a patří ti bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Špenátové lívance s jablky
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí prso s květákovo-mrkvovou kaší
Přidáno před 11 hodinami
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Přidáno před 13 hodinami
Proužkovaná střecha
Přidáno před 14 hodinami
Hořčicové řízky z krkovice a můj bramborový salát
Přidáno před 15 hodinami
Koláč ze špaldové mouky s kompotovaným ovocem a mandlemi
Přidáno 19. 9. 2024 20:42
Právě bylo uvařeno:
Červená řepa "Fajnovka"
bohdana uvařil před 1 hodinou
Šunkofleky
bohdana uvařila před 2 hodinami
Vydatná fazolová polévka s koprem
Kerysha uvařil před 2 hodinami
Podzimní hruškový koláč
Jasek uvařila před 3 hodinami
Domácí sekana se sýrem
Myslivost uvařil před 3 hodinami
Hranolky z máslové dýně
Lenka1980 uvařila před 4 hodinami
Lehký cottage salát
Eva07 uvařila před 4 hodinami
Dýňový cheesecake podle Pavla Berkyho
Saratice uvařil před 4 hodinami
Španělský ptáček
jana.preislerova@seznam.cz uvařila před 6 hodinami
Ovocný dortík se želatinou
barbora-cz uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky: Štavnaté jídlo s dokonalou kombinací chutí potřebuje jen minimum času na přípravu
Český král Karel IV. pořádal velkolepé hostiny, ale nejvíc si stejně pochutnal na obyčejném chlebu s máslem
Chalupářské fazolky podle Mirka Donutila: Pikantní dobrota s vepřovým masem je do pár minut na stole a přípravu zvládne každý
Další recepty
Tématické fráze: vepřové žebírko sikulské sikulské vepřové žebírko sikulský vepřový plátek sikulsky platek sikulské zelí sikulský guláš sikulská kotleta sikulske maso sikulské kotlety hospodské zelí sikulské vepřové vepřové po sikulsku sikulský kotlet sikulské vepřové maso vepřové sikulské žebírko vepřové sikulské žebírko sekulské žebírko veprove zebírko po sikulsku sikulská vepřová
Suroviny: kotleta, vývar, olej, cibule, paprika sušená sladká, česnek, kmín drcený, zelí kysané, smetana, mouka hladká
Sikulské žebírko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vgkg
15 názorů