Halušky s brynzou a slaninou
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 9 537 kJ / 2 279 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,17 g |
Tuky | 128,69 g |
Vláknina | 17,70 g |
Cholesterol | 406 mg |
Sodík | 2,63 g |
Sůl | 6,54 g |
Sacharidy | 209,25 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 5. 2021 10:48
casino: :omg:jsem to tam nějak doplnila
13. 5. 2021 10:30
No a kam z postupu zdrhlo těch 100 g brynzy, he?
21. 12. 2016 19:03
Veronika.Hrozna: To je jedno, aké halušky varíš, teda či sú s bryndzou, kapustou, kyslou kapustou, tvarohom...varia sa vždy rovnako. A strapačky sú len iný názov pre halušky, niekde sa im vraví halušky, niekde strapačky, na Zemplíne sú to hičkoše...
V každom prípade má Magduška pravdu, halušky sa robia zo surových zemiakov.
V každom prípade má Magduška pravdu, halušky sa robia zo surových zemiakov.
20. 12. 2016 20:11
magdalenka: To je něco jiného , bryndzové halušky to nejsou. Někdo tomu říká strapačky,protože z toho trčí ty kousky nastrouhaného syrového bramboru i po uvaření. Máslo tam není ani náhodou vždycky jen špíček a sádlíčko. Nebo se pletu?
20. 12. 2016 14:47
Připravuji těsto i z vařených i ze sirových brambor dělám je tak i tak. Je v tom rozdíl ale když vám zbudou brambory tak jde o to je využít.
20. 12. 2016 14:19
Mne cesto nepripadá ako haluškové, skôr nejaké české bramborové noky alebo talianske gnocchi...
Slovenské halušky obsahujú surové zemiaky, názov tvojho receptu láka k uvažovaniu nad jeho pôvodom...
Slovenské halušky obsahujú surové zemiaky, názov tvojho receptu láka k uvažovaniu nad jeho pôvodom...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 9 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 11 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 13 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 31 minutami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 1 hodinou
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 2 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 2 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 2 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Drahomirakotlanova uvařila před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
Zuzanka A uvařila před 2 hodinami
Zelný salát aneb falešná treska
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Halušky lze tvarovat několika způsoby podle možností a zkušeností. Nabízíme video se třemi možnostmi tvarování
Další recepty
Tématické fráze: halušky s bryndzou a slaninou brynzové halušky se slaninou halusky s brinzou halušky s brynzou gnocchi s brynzou halušky se slaninou halušky s uzeným a brynzou gnoschi s brynzou halušky s bryndzou bez brambor gnocchi s brinzou slovenské gnochi s brinzou brinzove halušky brinzové halušky s brynzou halusky z brinzou noky s bryndzou a slaninou halušky s bbynzou a se slaninou brynzové strapačky se slaninou bryndzové halušky se slaninou jak servírovat halušky s bryndzou halušky s brynzou a uzeným
Suroviny: brambory, mouka, vejce, sůl, slanina, brynza, máslo
Halušky s brynzou a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gWkl
6 názorů